Programul “Garantii pentru ‪Tineri‬”

Programul “Garanții pentru Tineri  este foarte clar şi simplu! Sunt 470 de milioane de euro, bani puşi la dispoziţie de către Comisia Europeană, pentru aproximativ 400.000 de aplicanţi tineri, care vor primi consiliere și vor avea subvenţii pentru a-şi găsi şi păstra un loc de muncă plătit decent, pentru o perioadă cât mai lungă de timp. Este un program la care ţin în mod special să acceseze tinerii din Ramania. De aceea il si promovez.

Astăzi a avut loc lansarea campaniei de informare privind Planul de Implementare a Garanției pentru Tineret, cu sprijin de la Comisia Europeană, Directoratul General Ocupare, Afaceri Sociale și Incluziune.

-detalii si modalitatea de iscriere o gasit ila adresa: garantiipentrutineri.ro

4 Comments

  1. Felicitări Echipei Ponta și UE prin comisarul Dombrovskis , pentru generosul și costisitorul Program vizând ocuparea forței de muncă tinere .

  2. Felicitari pentru acest program in favoarea tinerilor. Daca nici in aceste zile unii nu se abtin sa-si jigneasca parintii, bunicii…. “Dumnezeule iarta”

  3. ar fi fost totusi bine sa nu se fi pus o limita de varsta sunt multi tineri de la sate si din orasele mici care dupa ce au terminat studiile nu au gasit unde sa lucreze

  4. este o ide buna,de preferat fara limita de varsta pana la 25 de ani , sau alte programe asemantoare si pentru persoane dupa 30 de ani ,someri care doresc sa fie antreprenori sau sunt si nu le merge afacerea,+banii europeni nerambursabili pentru demararea sau consoliarea afacerii .Daca tot sunt bani europeni sa ii putem atrage cat mai usor si rapid,cati mai multi.Cu cat se ofera mai multi cu atat si afacerea poate fi mai complexa si sa fie bani suficienti pentru dezvoltare.de preferat peste 20000-30000-100000 euro.Gen cum sunt cursurile cu subventie pentru someri ,+posibilitatea de premiu conscurs proiecte bani peste 10000-15000 euro la unele agentii,insa pot fi multe alte programe de genul acesta si mai eficiente si cu bani mai multi..

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s