Kovesi…tu, stii sa-si faca treaba ?

Despre dosarele acestea grele, ocolite de DNA , Lulutza Kovesi n-a suflat o vorba in discursul ei european! De ce oare ? Nu este in stare sa ancheteze fraudele imense din bugetul statului sau primește comenzi pe care le executa ?

Varianta a doua este cea mai credibila
De ce nici un europarlamentar roman nu a luat poziție ?
Deduc doar ca lui Kovesi ii da o mare satisfacție zângănitul de cătușe pus doar adversarilor lui Basescu si PNL-ului !

S-au furat miliarde. Madam Kovesi…tu, stii sa-si faca treaba ?
Sunt o groaza de nume care au fost denuntate: Predoiu, Blaga, Gorghiu….dar persoanele respective stau linistite , bine-merci…Sunt de dreapta si nu-i voie….Ba , se vorbeste si de legaturile de prietenie-afaceri cu domnii procurori si familiile acestora… Cum se zice pe la mine prin cartier:”Mananca si gura lor
Intr-o ancheta ca in lumea “profesionista” primul lucru care este facut , este sechestru si se incearca confiscarea averilor nemuncite, ci insusite in stil mafiot
D-na Kovesi ii tot alearga pe unii, iar cei vinovati de subminarea econoniei (lucru foarte GRAV), crima organizata (lucru foarte grav), acesti suspecti se plimba fara nici o grija.
Johannis si ministrul justitiei, voi ce faceti ? De ce nu-i schimbati pe Kovesi? Pe Coldea? Ce-i care ii protejeaza pe adevarati jefuitori ai Romaniei.
Cineva nu da doi bani pe acest popor, Nu conteaza ce vrea el. Poporul sa produca bani la buget si ciocul mic, pentru ca unii trebuie sa-si ia salariul.
De ce nu se vrea sa o schimbe pe Kovesi care bate pasul pe loc cu anchetele? Sa intelegem ca are legatura cu trecutul dumneaei ?
Miliardele furate de bisnitarii liberali, politrucul stie , nu se vor recupera si marii infractori sunt liberi, nederanjati.

4 Comments

  1. Imbranceste-i pe toti madame kovesi si cocoata-te la putere oficial! Sunt furaciuni de milioane de euro si voi, DNA va scremeti cu gala Bute! Sau cum sa il dati jos pe Ponta ca sa ii faceti pe plac noului stapan , bucuros de tot ce se intampla desi… nu se stie niciodata! De basescu nu va atingeti ca nu aveti OK din exterior! Asta da justitie independenta si Romania colonie!!!

  2. daca nu-i eliminati pe blaga,anastase, ialomitianu,boeangiu, barbu si alte hoituri din fosta guvernare basescu-boc…nu faceti nici 25 % anul viitor ! mars afara cu tot ce a venit din pdl ! si poate atunci…alianța aceasta a fost “opera” nemernicului de basescu si este rezidul rămas după el ! si îngroapă si numele pnl ! eu sunt din electoratul ce nu voteaza psd.ul dar, cum sa votez un pnl atat de infestat ?

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s