Liberalii României se dovedesc a fi doar niste bugetari privilegiati

Noi toti cei care nu am mai gasit bonul de 6 lei de pe 7 februarie ne gandim serios sa eliberam cateva sertare prin casa si sa sortam … bonuri.
I-am vazut saptamana aceasta pe primii castigatori ai loteriei fiscale. Multi si hotarati sa nu lase premiul de un milion statului, fie si cu 16% impozit.
Eventual si CAS, daca e cazul. Succesul Fiscului ma bucura, nu ma bucura ca s-a inventat o noua coada si un nou rand de formulare de depus, pe baza de Loterie.
In fata evaziunii fiscale, nimic nu e de-ajuns. Ca-s sase covrigi, paine, doua mere mari, uite ca se poate! Astept solutia pentru tir, vapor, depozit si in general marfa cu sacul.
Este unul dintre subiectele care ar trebui abordat, zic si eu asa…
Din păcate in România a fi „de dreapta” nu a insemnat decât sa-ti faci o firma care sa obtina dupa aceea contracte cu statul. Acest tip de antreprenoriat prost înteles a generat unele dintre cele mai mari gauri în bugetul de stat si ne-au încetinit ritmul de dezvoltare semnificativ. Liberalii României, chiar si cei tineri, se dovedesc a fi doar niste bugetari privilegiati. Trist, dar adevarat!

6 Comments

  1. Corect! Doar ca sta în puterea dvs ca ei sa plătească pt toate hoțiile și tot în puterea dvs sta sa faceți ca abuzurile procurorilor și judecătorilor sa înceteze și fiecare sa răspundă pt faptele sale

  2. Lăsați ca ne scoate diaspora din toate belelele.!:)) Johannes incepe lucrul bine făcut cu duduia asta tinerica aparuta din neant care na…pai gura ei sa nu haleasca functii si banuți multi !?:)) cum spune domn presedinte…guvernul meu…cu alina si predoiu …blaga, videanu, berceanu…poate si udrea.!:)) poporul asta e blestemat.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s