Minivacanta de 1 Mai

Pe litoralul romanesc petrecerile de 1 Mai, vor debuta in ajunul acestei minivacante. Agentiile de turism se asteapta ca in acest weekend pe litoral sa soseasca in jur de 35 de mii de turisti. Acestia vor ocupa plajele, cluburile si terasele. Vremea se anunta a fi frumoasa pe litoral.

Membrii Asociației Litoral Delta Dunarii, anunta ca evenimentele de agrement organizate de operatorii din turism si administrațiile locale vor debuta din seara de joi 30 aprilie cu petrecerile tematice din cluburi.

In Mamaia, intre 30 aprilie si 3 mai este programata o noua editie a ” Festivalului de muzică electronică Sunwaves” , iar la Enigma Beach, din Mamaia, pe 1 Mai — Concert Skrillex, iar pe 2 mai -seara — The Mission 2nd of May cu: Luciano, Cesar Merveille, Ernesto Ferreyra, EZIKIEL, Felipe Valenzuela, Gianni Callipari, Julietta.

Pe 1 Mai, se va organizeaza tradiționala Paradă rutieră a litoralului românesc, de la ora 16,00 la 19,00, pe traseul Mamaia—Telegondola cu destinatia Portul Tomis si retur. Cortegiul va reuni autobuze etajate, Carul alegoric al prietenilor Facebook, motocicletele Seawolves, autovehiculele Retromobil Club Constanta si mașinile de drift ale echipei Smart Driving Series.

 

1 Comment

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s