Primavara e frumoasa cu Smart Detailing

Imi tremurau mainile si picioarele. Eram emotionat pentru prima oara si nu reuseam sa ma mai stapanesc. Ma simteam beat de fericire, de parca bausem doua sticle de tarie. Paseam, dar aveam impresia ca alunec. Ma miscam, dar mi se parea ca dansez. O stare de beatitudine ma cuprindea, ma invaluia. Parca nu mai eram eu. Niciodata nu mai fusesem incercat de o fericire asa de mare. Imi parea ireal. Ma ciupeam sa fiu asigur ca totul este real, da, ma durea, deci clar nu visam. Parca nu-mi vinea sa cred ca eu eram acela din oglinda, zambitoar…sociabil. Fericirea ma facea sa ma simt bine Fericirea face pe oricine frumos si bine dispus, parerea mea, fireste!
Eram pregatit de marele eveniment. Si, casa desigur, doar am apelat la o firma specializata in servicii de curatenie, care are specialisti in curatare canapele, Smart Detailing, daca nu stiati.

Trebuia sa fie totul perfect. Curatenie ca intr-o farmacie. Si, eu ca barbat nu puteam sa fac acest lucru fara sa apelez la profesionisti. Adica, la o firma specializa. Era un eveniment important. Nu era vorba doar d curatenia de zi cu zi.

Asadar, dupa ce profesionistii si-au facut treaba, curatenia, mi-am pus cele mai bune haine, cei mai faini pantofi pe care ii aveam, cel mai elegant ceas… De fapt urma sa-i dau voie sa intre cu totul in viata mea, Ea! Nici nu aveam nevoie de altceva, starea de bine ma infrumuseta mai mult ca niciodata. Eram in stare sa rapesc orice privire a ei! Si, sigur, eu nu vroiam orice privire, ci numai pe a ei.

canapea-curataDe foarte mult timp nu ma mai simtisem atat de iubit, de mult timp imi doream sa ma indragostesc, sa fiu iubit si sa iubesc. Dragostea nu a mai vrut sa intre mult timp in casa maea, in viata mea, dar in sfarsit se indurase de mine, mi-a ascultat ruga si a venit intr-un mod neasteptat si seducator. Desi eram un barbat in toata firea ma simteam ca un adolescent, un adolescent nebun, capabil sa sacrifice orice pentru fericire. Dar, ce dulce e iubirea, nu-mi impunea sa sacrific nimic, trebuia numai sa fiu eu si atat. Asa cum m-a lasat Dumnezeu, asa cum am fost educat de ai mei.
Primavara a sosist, deci in viata si se anunta a fi o primavara frumoasa pentru o viata lunga si frumoasa.. Deja visez la copii, la o casa vesela, curata si frumoasa, la un caine de companie; dar mai ales la ea, la privilegiul de a ma trezi in fiecare dimineata langa ea, de a-mi savura cafeaua alaturi de ea. O iubeam si-o vroiam in viata mea pentru totdeauna, cum se spune: “până când moartea ne va despărți…” asa sa fie”?
Din blogosfera romaneasca va doresc si voua o primavara frumosa si apropo de primavara, aveti linkul la inceputul articolului pentru curatenie in casa voastra cu o firma specializata!:)

PS. Curatenia pe care au facut-o specialisti de la Smart Detailing, a impresionat-o si pe ea!

4 Comments

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s