Timpul le rezolva pe toate

Se spune ca timpul le rezolva pe toate si, partial, acest lucru este adevarat. Ceea ce se intampla este ca timpul trece, experientele raman in urma ta, tu te schimbi si percepi altfel realitatea – atat cea din prezent cat si cea din trecut si depasesti astfel neajunsurile prin care ai trecut la un moment dat.

Insa, unele amintiri, sub forma de trairi sau emotii, raman ingropate de vii in inconstientul tau si anumite conjuncturi din prezent pot sa reactiveze acele amintiri care pot sa te copleseasca cu aceeasi intensitate ca si atunci cand le-ai simtit prima data. Percepe acest lucru ca pe un semnal al faptului ca tu nu ai trecut de fapt peste anumite lucruri din trecutul tau si ca ele traiesc in inconstientul tau la timpul prezent.

Constientizeaza cand ai mai simtit acele trairi, ce amintiri iti evoca ele si cauta sa le vindeci. Altfel, vei purta cu tine emotii care pot oricand sa revina in prezentul tau si sa-ti influenteze viata intr-o maniera pe care nu ti-o doresti.

Fiecare om are anumite dureri din trecut pe care le poarta, constient sau inconstient, cu sine in prezentul sau. Fiecare om trebuie sa-si vindece trecutul ca sa poata sa-l accepte, sa-l integreze si sa-l depaseasca in asa fel incat prezentul si viitorul sau fie eliberate de poverile inutile pe care le duce dupa sine.

Constientizeaza ce te doare si cauta sa te vindeci!

Ursula Yvonne sandner

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s