Ciudat ce se întâmplă la Steaua

Foarte ciudat ce se întâmplă la Steaua. Parcă nu vor să ia titlul anul acesta. Altfel, nu înţeleg cum au putut pierde atâtea puncte. Am spus de foarte multe ori că au greşit când au vândut tot axul central în iarnă, dar tot mi se pare incredibil să eşuezi în halul ăsta.

Est bizar trecând peste orice arbitraj ori fundași,  adversari slabi. Cel mai probabil este vorba de o săpătură cu toate riscurile ei. Alta explicație nu exista. Cel puțin pe acest pământ.

PS. Nu mai au “creier” dupa plecarea lui Sinmartean ,este precum un vas in deriva, fara capitan, nu ca ASA ar fii mai grozava dar cu Zicu in teren aia au o sansa, conditia sa nu rateze Hora ( care rateaza mai tot timpul), ala nu prea isi merita salariul,i n situatii limita doar Stanciu mai facea la fel, acu parca s-a mai indreptat..

3 Comments

  1. Cu parerea isi pot da toti , indiferent daca vin sau nu la stadion . Ce …. daca vin suporteri la meciurile lui Inainte Modelu , aceasta castiga UCL . !? Nu suporterii sunt principala cauza a esecurilor Stelei . Lipsa lor e un efect al cumului de greseli care s-au facut la acest club

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s