Puterea si Opozitia se razboiesc pe Codul Silvic

Puterea si Opozitia se razboiesc pe Codul Silvic retrimis de Iohannis in Parlament din ratiuni care ne scapa. Razboiul declaratiilor arata asa: Doina Pană, fost ministru PSD: Codul silvic este foarte bun. Lucia Varga, fost ministru PNL: PSD are interesul să fragmenteze pădurea. Dezastru. Atilla Korodi, fost ministru UDMR: reexaminarea Codului silvic ar trebui respinsă, să rămână varianta iniţială, a Senatului. Peste toti, inlemnitii in toti acsti ani sefi ai Consiliul Concurenţei cer disperati opinia Comisiei Europene privind introducerea pragului maxim de 30% din volumul de masă lemnoasă din fiecare specie care poate fi achiziţionat de o companie. Asa zice legea de modificare a Codului Silvic. Si … compania austriacă Holzindustrie Schweighofer ameninţă Guvernul cu procese dacă va fi adoptat Codul silvic în forma actuală.

Advertisements

3 thoughts on “Puterea si Opozitia se razboiesc pe Codul Silvic

  1. Unde a fost SRI toti anii acestia in care ne-au disparut muntii cu paduri, fauna , fructe de padure, plante medicinale etc. Padurea din Stupca, jud Suceava a fost injumatatita deoarece (vezi Doamne) au aparut niste musculite si in loc sa dea cu insecticid au taiat copacii ca sa dispara acele insecte. Eu cred ca nu trebuie sa mai treaca granita butuci, scandura negeluita(nefinisata), Trebuie sa ne uitam in padure. Daca exista copaci batrani, uscati, maturi sa fie uscat si vandut, daca nu ….ghinion. Sa nu se taie copacii.

  2. Doamna de la PNL este penibila maxim, adica daca nu dam voie strainilor sa taie padure cat vor ei este bai si s-a ofuscat Iohannis, ca austriecii lui nu mai pot taia cat vor ei potrivit noii legi…nu le convine…

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s