Ortodontie la clinica Trident

In primul rand trebuie sa stabilim ce este cu aceasta ortodontie ? Conform DEX-ului- ortodontie, este “parte a stomatologiei care asigură așezarea în poziție normală a dinților pe arcadele dentare”. 

Cu alte cuvinte este vorba de un aparat dentar pentru indreptarea danturii. Sunt persoane care ar avea nevoie sa poarte un astfel de aparat dentar, dar din lipsa de informatie nu stiu.

In al doilea rand, in cautarile de pe youtube am descoperit un videoclip de prezentare a unei carti, in limba engleza, lansate de Dr. Florin Lazarescu, Incursiune in estetica Dentara . Coautori ai respectivei cartii sunt alti 6 doctori stomatologi ai clinicii Trident.

logotrident

O sa va intrebati, cu siguranta cine este Dr. Florin Lazarescu?

Pai, cred ca multi dintre voi ati vizualizat reclama Blend-a-med. Ei, bine Dr. Florin Lazarescu este imaginea acestui produs, iar pe coperta cartii, caci la ea faceam referire, este Ada Condeescu cunoscuta actrita atât la nivel national, cât si international, datorita peliculei „Eu când vreau să fluier, fluier“.

Sa va mai spun ca de zambetul frumos al lui Ada Condeescu se ocupa Clinica de stomatologie Trident.

Videoclipul de prezentare este acesta:

Despre Clinica Trident eu am auzit prima data datorita prietenei mele. Ea este cea care a apelat la aceasta clinica, in urma cu 12 luni, pentru un aparat dentar. Fiecare interventie e mai intai explicata si, apoi operatiunea se realizeaza. Medicii de acolo fiind adevarati profesionisti, prietena mea a fost multumita de calitatea lucrarii si de faptul ca ofera solutiile cele mai performante atat celor care merg la unul din medicii clinici, pentru a rezolva o problema urgenta a danturii, cat si celor care doresc sa exploreaza teritorii noi ale sanatatii si frumusetii.

Un alt aspect important este faptul ca in clinica exista, pe langa aparatura de ultima ora, 6 cabinete individuale, acestea permitind tratarea simultana a pacientilor si, astfel se elimina timpul de asteptare.

 

g1

Solutiile oferite da Clinica Trident sunt adaptate dupa stilul de viata al fiecarui pacient si in functie de posibilitatile financiare ale fiecarei persoane, care se adreseaza unui medic al echipei conduse cu maiestrie de Dr. Florin Lazarescu.

 

 

 

Despre ortodontie puteti citi un articol de informare aici.

 

 

 

 

 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s