DJ Wanda -Wanderful

                                                                    DJ Wanda si Wanderful

 

In primul rand doresc sa va spun cine este DJ Wanda? Doar pentru cei care nu au auzit de DJ Wanda, este o tanara rebela, prima femeie DJ din Romania. Principala ei pasiune fiind muzica a performat in bransa DJ-ilor invatand aceasta meserie de la nume mari de DJ din strainatate. Dar, muzica nu este singura ei pasiune, DJ Wanda este o femeie wanderful (minunata) care se implica si in campaniile de promovarea a sportului, campanii de imagine pentru branduirea artistica, concepte beauty. Wanda tattoo , este un concept realizat de DJ Wanda si se refera la tatuajele pe care le promoveaza, fiecare din tatuajele pe care le afiseaza fiind asociat cu o perioada importanta din viata ei, cu neimpliniri sau succese. Pe pagina personala (wanderful.ro), a acestei vedete puteti gasi povestea fiecarui tatuaj al sau.

Pe DJ Wanda si echipa ei o gasiti pe str Beller nr 2, in incinta cafenelei High Heels, iar daca veti dori o programare pentru un tatuaj, o sa va raspunde Razvan la nr. 0723 336 495, asa este scris pe blogul lui DJ Wanda, asa va spun. Acolo este cea mai noua tehnica de tatuaje, din Romania, numita Dots Tattoo. Acesta fiind unul din marile avantaje de pe piata de profil.

Acum, ca veni vorba de tatuaje, sunt multe persoane care se mira, isi da coate sau se ingrozesc crezand ca sunt dare de sange pe mana acelei persoane tatuate sau ca s-a murdarit cu vopsea, neintelegand sau nestiind povestea tatuajului respectiv.

Personal, am si eu un tatuaj, nu este unul atat de vizibil, datorita zonei in care el a fost realizat, dar vara poate fi “admirat” si nu imi pasa de cei care au anumite reticiente. In spatele acelui tatuaj, exista desigur o poveste. Cu alta ocazie, poate o voi relata, cert este ca vazand tatuajele lui DJ Wanda, am inceput sa ma gandesc la un al doilea…Ma gandesc, ce si unde? 😉

Revenind la DJ Wanda, aceasta are timp sa lucreaze si la un proiect personal cu Miss Mavrik (UK), semnat cu KMS Record USA. Un videoclip ce mie mi-a placut il gasiti pe youtube

DJ Wanda, este la drept vorbind cea mai nonconformista vedeta din showbiz-ul romanesc, iar pe pagina ei puteti gasi povestea fiecarui tatuaj al sau.

 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s