Halkidiki- cu aerolines

Dragii mei cititori va prezint azi o oferta de bilete de avion ieftine, care va poate oferi solutia la vacanta din aceasta vara. Cu, siguranta ca nu-i singura din online-ul romanesc care ofera vacante si sejururi in Grecia, dar pentru mine este una din putinele oferte care mi-a atras atentia.
Sa ma explic de ce? Asa se cade, sa motivez cu argumente. Sunt trei:
Sa incep sa le enumar pe rand:
1. Oferta de bilete este una complexa. Sunt destinatii de pe toate continentele, dar si din Romania. Sunt oferte din destinatiile externe preferate de noi, romanii si, ma refer la Grecia, Bulgaria, Turcia. Austria. Sunt detalii complete pe site-ul aerolines.ro. Gasiti acolo oferte pe diferite destinatii.

2. Cu siguranta fiind una din cele mai mari agentii de turism de la noi din tara si avand multe destinatii in diferite tarii, nu puteau lipsi nici cele romanesti. Dar, eu am ales sa prezint o vacanta in Grecia. De ce? Pentru ca litoralul acestei tarii minunate, este unul din cele mai vizitate si , asta datorita frumusetii, curateniei si, nu in ultimul rand a pretului atragator si accesibil pentru majoritatea pasionatilor de calatorii.

3. De ce Aerolines? Al treilea motiv este legat de accesibilitatea navigari pe site. Pagini deosebit de bine ingrijite cu fotografii si descrieri are locurile din destinatiile oferite. Cu informatii bine documentate despre obiectivele din zona respectiva.
Poate ca unii dintre voi, atunci cand va alegeti o vacanta intrati pe wikipedia si va informati, dar odata ajunsi pe acest site, nu mai este nevoie. Informatiile fiind suficiente.
Gasiti toate obiectivele din acea zona pe care urmeaza sa o vizitati: biserici, manastiri, muzee, si alte obiective turistice.

Acum, ca am terminat cu motivele pentru care am ales-o ma voi opri la o destinatie pe care eu o “vanez” , si anume este o vacanta in Halkidiki .

Halkidiki este una din destinatiile de vacanta preferate de milioane de turisti. Cei care isi doresc o vacanta ieftina, dar cu servicii de calitate. Este unul din cele mai frumoase orase din Grecia, iar ca destinatie si obiective este foarte atragatoare. Este un loc care poate fi vizitat din primavara pana in iarna, pentru locurile incarcate de istorie, mancarea traditionala sau vremea blanda.
Fanii vieti de noapte nu sunt nici ei neglijatii existand cluburi de noapte, cafenele, baruri si restaurante. De asemenea pentru pasionatii de shoping exista un farmec aparte magazinele fiind situate pe strazile incarcate de multa istorie.

Bucataria traditionala greceasca, cea care ma pasioneaza pe mine este si ea prezenta in restaurantele din aces loc minunat.
Nu in ultimul rand arhitectura acestui oras este una fascinanta, incarcata de istorie si care atrage anual milioane de vizitatori. Si, pe mine ma atrag vestigiile incarcate de istorie a Greciei Antice.
Pentru mine o vacanta in acest loc ar fi un lucru minunat. Fiind un pasionat al paginilor de istorie antica, as vedea la fata locului, ce am vazut in zeciile de documentare de pe Discovery si alte canale.
In incheiere doresc sa va aduc in atentie o destinatie turistica fascinanta, Rusia, o tara cu multe orase frumoase.
Din blogosfera romaneasca va doresc sa va alegeti destinatia perfecta.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s