Creștere economică foarte bună

Avem pe primul trimestru o creștere economică foarte bună, de 4,2% (față de T1 2014), iar pe întreg anul prognozele indică o crestere de peste 3%. Dar, după cum spunea și dl. Isărescu, important este ca această creștere să se simtă în buzunarul românilor!

Contează ce rămâne oamenilor după ce-și plătesc impozitele, ratele, chiria, întreținerea, etc. De aceea cred că reducerea TVA‬ la 9% pentru alimente este una dintre măsurile cele mai puternice pe care le-a luat un guvern in ultimii 25 de ani și va ajuta mai ales oamenii cu venituri mici!

Mai multe articole pe aceasta tema gasiti si pe blogul e-provincia.com

6 Comments

  1. Nu cred ca-n buzunarele noastre se va simti ceva fiindca pe-o parte se micsoreaza ceva tva-ul, iar pe cealalta parte pretul gazelor va creste cu 10%, deci ce luam pe mere, dam pe pere!!! Asta se intampla la noi…cu ani in urma intotdeauna vara reuseam sa pun ceva deoparte avand facturi mai reduse, acum nimic, nimic….

    1. doresc sa traiesc intr-o tara normala, cu oameni cinstiti, cu justitie adevarata, cu separare reala a puterilor in stat, o tara in care vinovatii platesc pentru vinovatie, iar cei corecti si cinstiti sunt protejati de lege.Sa traiesc intr-o tara in care nu doar bogatii au dreptate, o tara in care justitia nu este aservita.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s