Creștere economică foarte bună

Avem pe primul trimestru o creștere economică foarte bună, de 4,2% (față de T1 2014), iar pe întreg anul prognozele indică o crestere de peste 3%. Dar, după cum spunea și dl. Isărescu, important este ca această creștere să se simtă în buzunarul românilor!

Contează ce rămâne oamenilor după ce-și plătesc impozitele, ratele, chiria, întreținerea, etc. De aceea cred că reducerea TVA‬ la 9% pentru alimente este una dintre măsurile cele mai puternice pe care le-a luat un guvern in ultimii 25 de ani și va ajuta mai ales oamenii cu venituri mici!

Mai multe articole pe aceasta tema gasiti si pe blogul e-provincia.com

Advertisements

6 thoughts on “Creștere economică foarte bună

  1. Nu cred ca-n buzunarele noastre se va simti ceva fiindca pe-o parte se micsoreaza ceva tva-ul, iar pe cealalta parte pretul gazelor va creste cu 10%, deci ce luam pe mere, dam pe pere!!! Asta se intampla la noi…cu ani in urma intotdeauna vara reuseam sa pun ceva deoparte avand facturi mai reduse, acum nimic, nimic….

    • doresc sa traiesc intr-o tara normala, cu oameni cinstiti, cu justitie adevarata, cu separare reala a puterilor in stat, o tara in care vinovatii platesc pentru vinovatie, iar cei corecti si cinstiti sunt protejati de lege.Sa traiesc intr-o tara in care nu doar bogatii au dreptate, o tara in care justitia nu este aservita.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s