Relatia se formeaza dupa modul original al caracterelor

Trebuie sa ne schimbam fiecare dintre noi! Intr-o relatie nu e nevoie de schimbare atata timp cat ea nu exista si nu va exista.! O relatie se formeaza dupa modul original al caracterelor…! Iar cand nu mai exista compatibilitate intre caractere o schimbare nu isi mai are rostul pentru ca nu mai exista atractia cea de dinainte…! De castigat castiga cel ranit pentru ca nu va mai da voie altor sentimente(schimbari) sa se desfasoare ori cat de majore ar fi ele.! Si aici nu e vorba de Blocare ci de nedorinta..! Un om nu poate fi silit de nimeni sa mai incerce a privi la acea persoana care sa schimbat pentru ca nu mai exista interes din toate punctele de vedere!
Si niciodata nu trebuie sa existe dependenta unul fata de celalalt.. pentru ca dependenta ucide si consuma relatia foarte rapid mai ales cand ea nu exista..!orice om trebuie sa fie dependent de el si sa isi vada de drumul lui fara a il constrange pe celalalt..! Fiecare om e liber sa faca ce vrea sa mearga unde vrea (fara monitorizarea celuilalt )..! Dependenta duce la Obsesie si Frustrare care nu il va aduce pe celalalt mai departe decat sa isi faca rau cu mana lui..! Exista modalitati de eliberare in sine dar mai rau e ca ceilalti nu vor sa auda de aceasta schimbare..!

Nu are rost sa ne imbatranim si sa ne chinuim sperand la ceva ce a fost odata si poate va mai fi pentru ca e un stres mental care te va ucide interior si te va pune in situatia celor tragice..!

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s