Tu, unde iti verifici masina?

Sa incep prin a va recomand sa cititi cu mare atentie aceasta postare. Ma refer, in special la cititori sau cititorele ce poseda permis de conducere si, bineinteles, un autoturism in proprietate. Va astept cu pareri la acest articol. Adica, va invit sa comentati, fara sa ezitati.

POZA-ITP

Noi, romanii, in general avem in gena barfa. Ne este dat sa fim de felul nostru mai carcotasi, fie ca-i vorba de o emisiune tv, fie ca avem vreo discutie cu vreun prieten. Dar, de la a avea astfel de discutii si pana la a observa anumite probleme este o cale pe care foarte multi o parcurgem destul de rapid. Asa am observat eu ca romanii cauta service-uri auto care practica preturi mici sau si mai grav apeleaza la cunostinte, prieteni, amici…”priceputi la toate” si, de fapt la nimic. Pentru mine este un lucru de neinteles, dar asta-i obiceiul romanului, ce sa mai vorbesc de comportamentul la volan al soferului roman, asa la modul general. Dar, o intrebare, tot pun!
De ce atunci cand trece granita, soferul roman are un comportament civilizat, in trafic?

Acum, nu stiu daca voua vi s-a intamplat vreodata sa vi se strice autoturismul cand mai aveati putin pana acasa. Eu, unul am patit chestia asta si, de atunci, nu mai plec la drum lung fara sa trec pe la un service auto specializat, ca cel de aici. Este o lista pe pagina respectiva, cu preturile practicate de Autoalmira.ro

Acum, autoturismele sunt mai sofisticate, nu mai este ca pe vremuri cand toti stiau si puteau sa repare o Dacie. Pe vremuri gaseai pe cineva, care sa te ajute daca ramaneai in drum cu masina sau stiai ce sa ii faci, fiecare cunostea cate ceva despre autoturismul persoanal si se pricepea catusi de putin, asa ca intr-un final reuseau sa o porneasca si sa ajunga la destinatie.

Acum daca ai un autoturism nu iti permiti si nici nu se recomanda sa te bagi, sa umbli tu la ea, cu speranta ca s-o repari, pentru ca daca bei stricat ceva, fi sigur ca te va costa mai mult repararea ei decat daca ai fi apelat initial la un service auto.

Asa ca mai bine stati deoparte, mergeti pentru a face o verificare a rotilor la service-ul Almira pentru geometrie 3d. Veti evita uzura prematura a anvelopelor. Acesta. fiind doar un exemplu de vrificare permanenta pe care trebuie sa o faceti masini dumneavoastra.

Advertisements

2 thoughts on “Tu, unde iti verifici masina?

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s