Farmecul dansului

Dansul (orice stil e binevenit) este pentru mine mai mult decat miscarea corpului pe ritmul dictat de muzica, este miscarea sufletului in acordurile vibrante ale sunetului care se revarsa peste intreaga fiinta. Simturile sunt invadate de pasiunea debordanta cu care efectuezi fiecare miscare, atent la fiecare pas, atent sa nu iesi din ritm.
Parca pluteste ceva in aer, farmecul dansului iti acapareaza intreaga fiinta, purtandu-ti sufletul pe taramuri stiute doar de tine. Esti departe in lumea ta si totusi atat de aproape de cei care te privesc.
Undeva inauntrul tau exista tentatia de a te pierde in multitudinea de miscari care par sa te ademeneasca in jocul frumos al notelor muzicale.
Esti captiv intr-o lume a sunetelor metamorfozate in miscari, care nu contenesc sa te surprinda. Notele muzicale par sa vina de pe alt taram, iar atunci cand ating corpul dau nastere unei miscari unice care iti tulbura simturile.
Dansul e aproape divin. Simti ca te acapareaza pas cu pas, pastrand acea urma de mister care cheama privirile spectatorilor. E ca si cum ai dansa cu sufletul, dezvaluindu-i adevarata puritate catre o lume care, in alte circumstante, nu ar fi capabila sa o vada.
Asadar …dansati! Oriunde si oricand sufletul va cere. Eliberati-l de povara unei zi obositoare sau a unei perioade incordate.
Si el va va rasplati. Cu liniste si fericire!

Advertisements

3 thoughts on “Farmecul dansului

  1. Dansul de societate este o activitate, interesanta si plina de farmec, de petrecere a timpului liber, a fost redenumita pentru a se potrivi cu imaginea sa moderna …

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s