Review pentru blogul bazarnews.info

Review pentru blogul bazarnews.info
Ca de obicei, voi examina punctele tari si puncte slabe. Sa incepem cu cele tari:
1. Link-ul. pe care l-am accesat la acest blog este simplu si usor de tastat.
Nu este si lung si bine ca nu este si in limba engleza. Daca ar fi fost scris in engleza era explicabil, dar scrie in romaneste, are slogan in lb. romana si link-ul nu este englezit:).

Ciudat. Pentru cei care aleg aceste titluri de blog englezite. Sa nu mai zic de faptul ca sunt foarte greu de tinut minte. Noroc cu bookmark-urile si cu faptul ca tine minte browserul. Altfel, daca as fi fost nevoit sa scriu o adresa din aceia completa de fiecare data mi-as fi rarit considerabil vizitele pe acel blog (Eventual doar de pe facebook, cand as fi intrat direct de pe link-urile date acolo). Partea buna este ca aceste problema pot fi usor remediata trecand pe domeniu propriu, unde ar rezolva complet problema.
2. Sloganul bazarnews.info este destul de ciudat. Nu pot sa-mi dau seama daca sa-l pun aici sau la puncte tari. E bun ca e usor de tinut minte, este logic si este simpatic. Insa nu stiu cat de indicat este sa te intampine un blog cu bazarnews. Da, din pacate nu stie lumea multa despre el, dar stiu eu.

3. Avand acel slogan, teoretic poate fi gasita pe google cautand acel slogan. Asa figureaza si in blogroll-urile altora. Dar de ce ar vrea sa fie gasita astfel? Cine cauta, pai cauta informatia cu acelasi nume. Si deci va iesi repede de pe blogul asta. Sa nu mai zic faptul ca s-ar putea sa nu fie vorbitor de limba romana.

4. De domeniu, zic ca-i unul bun, fiind wordpress.com. In opinia mea cea mai buna gazda, ca doar am si eu un blog gazduit de wordpress.com. Tema e una de duzina: Tema Retro-Fitted. Simpla, dar accesibila.

5. Il iau la mine in blogroll si il tin sub observatie sa vad cum va evolua…

Cam astea ar fi de spus, deocamdata! Hai, s-aveti o zi buna si mai profitabila, decat cea de ieri.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s