Presedintele isi denigreaza conationali

In care tara civilizata si democratica din lume se mai intalneste ca in discutiile purtate la nivelul de presedinti de stat, gazda respectiv Johannis sa-si critice primul ministru in fata invitatului sau , respectiv presedintele Portugaliei? Sa-i spuna ce de fapt ca orientarea Romaniei este spre vest si nu spre est , pai lucrul acesta il vede orice dobitoc intr-u cat tara noastra face parte din UE si NATO alaturi de Portugalia.

Cand esti cretin si nu ai ce vorbi mai bine stai in pozitia mutalaului , nu-ti speli rufele in fata mapamondului !Halal de un asemenea dobitoc de presedinte ce a invatat de la Basescu decat sa-si denigreze conationalii si sa “iubeasca” diaspora!

Advertisements

2 thoughts on “Presedintele isi denigreaza conationali

  1. Cate nu poate face un om aproape doar in costumul lui Adam! De pilda, daca are influenta, poate face trafic cu ea chiar asa, in slip. In aburii unei saune ar fi negociat nepotul lui Traian Basescu o spaga de un milion de euro.

    Iata ca nu doar la patru ace, in costum, se manifesta coruptia. La sauna, pe pielea goala, nu ai cum ascunde aparate de inregistrat. Si totusi ies detalii despre toxinele din organismul corupt al Romaniei.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s