Amenajari interioare cu ajutor de la Homex

Amenajari interioare cu ajutor de la Homex

Suntem in plina vara si chiar daca mai este mult pana toamna isi va face simtita prezenta, eu ma gandesc deja la acele zile friguroase si ploioase. In consecinta nu strica sa imi achizitionez de pe acum un suport pentru haine Nu se stie cat de repede va veni vremea urata si, daca tot sunt in plina curatenie, amenajari de interior, achizitia unor obiecte de mobilier trebuiesc gandite dinainte. Nu de alta dar s-ar putea dupa ce finalizez lucrare sa nu am unde sa-l mai pun si, chiar daca e necesar poate deveni o povara.

Legat de amenajarile interioare, e destul de scump sa apelez la o echipa profesionista la mine acasa care sa-mi de-a cu lavabil intr-o camera si un hol. Din acest motiv m-am apucat eu si recunosc ca chiar am de invatat. Nu e greu, mai greu este cu mutatul obiectele de mobilier. La unele din ele voi renunta, inlocuindu-le cu altele mai mici si mai moderne. Si, curatenia se va mentine mult mai usor.
In aceasta activitatea noua de un real folos mi-a fost internetul, deoarece am gasit idei si sfaturi utile despre produsele pe care trebuie sa le folosesc, pentru a obtine rezultate bune.
Asadar, nu voi risca nimic. Lucrarea va rezista. Cu toate ca as fi preferat sa dau banii unor profesionisti, dar bugetul e unul limitata si trebuie sa ma incadrez in el. Mai ales ca am de facut si anumite achiziti si v-am spus la inceputul articolului despre acel suport.
Rferindu-ma acum la el, vreau sa va spun ca este un umeras pentru camera, din metal cromat, usor. Nu depaseste 3 kg. Si, se pliaza perfect in holul meu, pe care il renovez. Daca ma uit bine le el, in iarna sotia mea poate sa-l foloseasca si pentru uscarea rufelor, in zilele in care ele nu pot fi uscate afara din cauza vremii.

Mai sunt anumite articole pe site-ul celor de la Homex care mi-au atras atentia, dar trebuie sa mai astept putin sa imi fac calculele si dupa aceea sa iau o decizie. Decizie, in functie de ce bai imi mai raman.

Pe reteaua yotube am descoperit acest filmulet, poate sa va fie de ajutor, unora, iar pe altii ii poate face sa ia o decizie.

Advertisements

2 thoughts on “Amenajari interioare cu ajutor de la Homex

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s