Amenajari interioare cu ajutor de la Homex

Amenajari interioare cu ajutor de la Homex

Suntem in plina vara si chiar daca mai este mult pana toamna isi va face simtita prezenta, eu ma gandesc deja la acele zile friguroase si ploioase. In consecinta nu strica sa imi achizitionez de pe acum un suport pentru haine Nu se stie cat de repede va veni vremea urata si, daca tot sunt in plina curatenie, amenajari de interior, achizitia unor obiecte de mobilier trebuiesc gandite dinainte. Nu de alta dar s-ar putea dupa ce finalizez lucrare sa nu am unde sa-l mai pun si, chiar daca e necesar poate deveni o povara.

 

Legat de amenajarile interioare, e destul de scump sa apelez la o echipa profesionista la mine acasa care sa-mi de-a cu lavabil intr-o camera si un hol. Din acest motiv m-am apucat eu si recunosc ca chiar am de invatat. Nu e greu, mai greu este cu mutatul obiectele de mobilier. La unele din ele voi renunta, inlocuindu-le cu altele mai mici si mai moderne. Si, curatenia se va mentine mult mai usor.

Pe reteaua yotube am descoperit acest filmulet, poate sa va fie de ajutor, unora, iar pe altii ii poate face sa ia o decizie.

2 Comments

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s