De va veni la tine… marea !!

                                                                  “De va veni la tine.. marea !!”

thassos31Sa-i spui povestea ta cu valuri, cu furtuna si cu stropi de bucurie…! O va lua si o va duce departe, cu alte povesti , ii va da chip de mireasa cu flori de margarete in buchet…!!
Marea, fie éa neagra, albastra sau vesela, nu Moarta , este o confidenta serioasa, de incredere! Éa, marea , trimite spre tine valuri ce=ti mangaie talpile, te saruta mereu indragostita si de fiecare data mai ” flaminda”…
De cate ori nu ati spus marii, taina, pe care nimeni Nu o stie…!!?? Éa, doar ea, pastreaza secretul si duce spre nevazut bucuria ta si pofta nebuna de a-i saruta valul!!

La mare, fie ca te afli Dimineata, razand in Soare, fie ca indraznesti sa conduci Soarele spre o alta lume, la culcare, marea, iti sadeste in suflet bucurie si extaz, speranta si curaj, trezeste visuri adormite de timp , iti adauga aripi de Inger, iti cuprinde cu valurile ei toata fiinta intr-o imbratisare si o auzi cantand asa:” Zambeste omule, viata e azi si este minunata! Lasa Lumina sufletului aprinsa , bucura.te de fire de nisip…!!”
Buna dimineata, Dimineata de vara!!
Si voua, buna dimineata, oameni frumosi!!

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s