Mocirla in care se zbat televiziunile din Romania.

Daca televiziunile ar fi vrut, poza n-ar fi aparut. Ma refer la fotografia cu G. Cotabita imbratisat de o infirmiera pe patul de spital, care a rulat pe ecranele multor televiziuni.

“Fotografia cu Cotabita imbratisat de o infirmiera pe patul de spital n-ar fi fost o stire daca televiziunile n-ar fi mediatizat-o. Televiziunile sunt mai vinovate decat infirmiera care a facut poza. Pe femeie atat o duce capul… Totusi, televiziunile au obligatia sa nu mediatizeze orice trasnaie a oricarui idiot. On-line-ul e necontrolabil, dar televiziunea ar trebui sa fie controlata de CNA…”, a scris, pe contul sau de Facebook, Dan Negru.

Multi ati vazut imaginea cu Gabriel Cotabiţă, intr-un pat al Spitalului Floreasca, avand alaturi o femeie intr-un halat albastru. Poza a devenit intre timp virala, iar Spitalul Floreasca face ancheta

Pe perioada desfasurari anchetei, contractul de munca al persoanei implicate a fost suspendat conform prevederilor legale, anunta conducerea spitalui.

Banuiala mea este ca fotografia a fost special facuta, pentru ca mai apoi sa fie vanduta televiziunilor si mediei online. Nu exclud nici implicarea unui fotograf profesionist din media.

 

 

1 Comment

  1. pentru ca majoritatea sunt in faliment…sunt disperate dupa audienta, care nu creste…si, uite asa avem acum si TVR-ul in faliment, dupa luminoasa conducere LIBERALA a lui Stelian Tanase…

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s