Mocirla in care se zbat televiziunile din Romania.

Daca televiziunile ar fi vrut, poza n-ar fi aparut. Ma refer la fotografia cu G. Cotabita imbratisat de o infirmiera pe patul de spital, care a rulat pe ecranele multor televiziuni.

“Fotografia cu Cotabita imbratisat de o infirmiera pe patul de spital n-ar fi fost o stire daca televiziunile n-ar fi mediatizat-o. Televiziunile sunt mai vinovate decat infirmiera care a facut poza. Pe femeie atat o duce capul… Totusi, televiziunile au obligatia sa nu mediatizeze orice trasnaie a oricarui idiot. On-line-ul e necontrolabil, dar televiziunea ar trebui sa fie controlata de CNA…”, a scris, pe contul sau de Facebook, Dan Negru.

Multi ati vazut imaginea cu Gabriel Cotabiţă, intr-un pat al Spitalului Floreasca, avand alaturi o femeie intr-un halat albastru. Poza a devenit intre timp virala, iar Spitalul Floreasca face ancheta

Pe perioada desfasurari anchetei, contractul de munca al persoanei implicate a fost suspendat conform prevederilor legale, anunta conducerea spitalui.

Banuiala mea este ca fotografia a fost special facuta, pentru ca mai apoi sa fie vanduta televiziunilor si mediei online. Nu exclud nici implicarea unui fotograf profesionist din media.

 

 

Advertisements

One thought on “Mocirla in care se zbat televiziunile din Romania.

  1. pentru ca majoritatea sunt in faliment…sunt disperate dupa audienta, care nu creste…si, uite asa avem acum si TVR-ul in faliment, dupa luminoasa conducere LIBERALA a lui Stelian Tanase…

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s