Petreceri cu personaje online

                  Petreceri cu personaje online

Deci, sa incepem cu inceputul: De ce, petreceri cu personaje online. In mod logic primul instinct ar fi sa nu ii invatam pe cei mici, de la o varsta atat de frageda cu petrecerile!
Ne gandim ca vor avea timp sa petreaca atunci cand vor creste mari, se vor distra destul atunci, de ce sa nu ii lasam sa copilareasca asa cum am copilarit si noi!?
Ei, nu-i chiar asa! Petrecerile astea au partea lor educativa, acum. Paradoxal, dar asta e realitatea, pe care eu am descoperit-o la una din petrecerile organizate de un coleg pentru micutul lui.
Si, pentru ca va vorbesc acum din propria experienta, va spun ca si copilul dumneavoastra trebuie sa mearga la asemenea petreceri, deoarece si el are nevoie sa socializeze.
La petrecere de care v-am amintit , a participat intreaga clasa si, astfel s-a creat prietenii. Asa se poate educa un copil, pentru a fi sociabil, mai ales acum, cand online-ul rapeste timpul liber al copiilor.

Sa va mai dau un motiv. Cand va ajunge la varsta de 25 de ani si, veti constata, ca parinti, ca tanarul, nu stie sa danseze si nici nu e sociabil, va fi mai greu de invatat. Veti regreta atunci ca nu l-ati lasat la petreceri in copilarie si, de ce nu i-ati organizat propriile petreceri de ziua lui. Cu multi invitati, cu care sa danseze sa socializeze:sa rada, sa vorbeasa, etc…

De ce trebuie sa alegeti animatorii sau ursitoare pentru petrecerile copiilor dumneavoastra? De ce trebuie sa alegeti petreceri cu personaje online de pe site-ul: petrecericupersonaje.ro.

1. Deoarece animatorii si ursitoarele sunt persoane bine pregatite. Multii dintre ei au studii in arta actoriei. Au experienta si pot imita personaje din desenele animate. Au capacitatea de a face un spectacol, de cantec si dans, de neuitat.
2. Majoritatea echipelor de animatori si ursitoare sunt tineri, iar personajele pe care si le aleg sa le imite sunt completate printr-o costumatie identica, fiind atenti la toate detaliile.
3. Spectacolul pe care il realizeaza este unic, insotit de daruri simbolice, povesti cu text unic si coloana sonora placuta.
4. Sunt accesibili, venind oriunde sunt solicitati: la gradinita, acasa, restaurant, sedii de firme, locuri de joaca, etc.
5. Sunt pasionati de desenele animate, pictura, jocuri si modelajul baloanelor.
Asadar, v-am dat multe motive sa organizati petreceri copilului dumneavoastra sau sa-l lasati sa participe la asemnea evenimente ale prietenilor, colegilor…

Din blogosfera romaneasca petreceri frumoase, s-aveti:)

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s