Isarescu este frate de lapte cu FMI-ul si B.M.si nu frate de cruce cu romanul

Eu, ca roman, ma intreab ce resort l-a impins pe Isarescu si “gasca” sa sara in sus si sa laude meritele deosebite a prea iubitului presedinte “numit”, pentru respingerea codului fiscal la parlament. Lasand la o parte faptul ca Isarescu este frate de lapte cu FMI-ul si B.M.si nu frate de cruce cu romanul , a fost rugat pana la lacrimare de consilierii lui Johannis sa-i ajute , sa le salveze dosul deoarece presedintele i-a amenintat cu destituirea.Johannis a coborat vreo 25 de procente in cota de dragoste a romanilor pentru el si vreo 10% PNL-ul si s-a suparat fleasca pe cei care l-au invatat de rau , drept consecinta dom profesor universitar si consilier economic Marinescu a cazut la picerele “vesnicului” guvernator pentru a-i salva pielea si functiile!

Isarescu in criticile sale tardive a uitat sa povesteasca romanilor cam pe unde bantuia in perioada guvernarii Tariceanu si Boci-Basescu pe care le critica cu vehementa proletara si nu a scos o vorba de sacrificarea veniturilor romanilor. Din partea mea eu ii urez lui Isarescu si Vasilescu pensionare grabnica si mai ales sa le fie rusine ca la varsta lor au ramas aceiasi lingai ai intereselor straine si aceleasi slugi prea-plecate in fata prea iubitului presedinte ( probabil deformatie profesionala dinainte de 89)

Advertisements

4 thoughts on “Isarescu este frate de lapte cu FMI-ul si B.M.si nu frate de cruce cu romanul

  1. Așa e,nu are asemenea procent de încredere. Sondajele se fac cu ajutorul “agenturilor”la fel ca și alegerile,doar nu credeți ca a câștigat ăla la urne )))

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s