Eficienta luminoasa de la MagicLED

Eficienta luminoasa de la MagicLED

2Am testat acest nou sistem de iluminat, corpuri de iluminat cu led de la Magicled.ro, de ceva timp si, pot acum afirma ca in comparatie cu facturile din lunile trecute, aceasta e mult mai mica. Cu alte cuvinte se vede si, in acelasi timp, se simte in buget o scadere semnificativa fata de lunile in care aveam becuri din acelea normale. E o scadere a curentului electic consistenta.
In zilele noastre este evident faptul ca ne este din ce in ce mai greu sa tinem pasul cu cheltuielile de zi cu zi. Nu e usor, in Romania, sa ai o familiei si sa iti raman bani dupa ce achiti facturile la utilitati, daramite sa-ti mai ramana si ceva bani pe care sa ii pui deoparte. Economii pe care sa le folosesti intr-o vacanta sau o excursie.

MagicLed este site-ul pe care eu l-am accesta, fiindca dispune de intreaga gama de produse pentru iluminat, fie ca dorim corpuri iluminta interior, fie ca dorim corpuri de iluminat pentru exterior.
Acum , de ce este atat de cautata aceasta noua tehnologie. Incerc sa va explic cam cum stau lucrurile.
eNumarul mai mare de lumeni asigura o eficienta luminoasa, in timp ce consumul de energie este maasurat de numarul de wati, raportul dintre lumeni si wati trebuie sa fie de cel putin 80, iar la MagicLED acest aspect este implementat in produsele oferite.

 

Beneficiile de la MagicLED

1. Beneficiul cumparari de pe MagicLED consta in calitatea susţinuta de producatori din domeniu precum: Philips, Bridgelux, Samsung, Citizen, Sharp sau Tridonic şi nu numai!
2. Sistemele de iluminat de la MagicLED, nu emit radiaii ultraviolete, ca urmare acestea nu vor fi daunatore mediului înconjurator.

In opinia mea, tehnologia becurilor cu Led, reprezinta punctul culminant, in care a ajuns acest domeniu. Probabil ca noile descoperiri vor continua, dar ele se vor baza multi ani pe aceasta tehnologie. Cu alte cuvinte, se va continua modernizarea iluminatului cu Led.

Din blogosfera romaneasca va doresc o zi cat mai profitabila si daca aveti putin timp liber intrati aici, pentru a rezolva un puzzle interesant. Succes!

 

Leave a comment