Chris Froome: invingatorul Turului Frantei 2015!

11694004_658630017570681_8860330299799766427_nAndre Greipel a castigat ultima etapa din Turul Frantei,iar Chris Froome este invingatorul editiei din 2015. Rutierul de la Sky si-a trecut astfel in palmares al doilea titlu in Marea Bucla, dupa succesul de acum 2 ani.

Felicitari, Chris Froome: invingatorul Turului Frantei 2015! Podiumul a fost completat de Nairo Quintana si Alejandro Valverde.

Advertisements

4 thoughts on “Chris Froome: invingatorul Turului Frantei 2015!

  1. Felicitari si lui Nibali & Quintana ca au animat ultimele 3 etape… am vazut clar in penultima etapa cat de ,,iubit,, este Frome de francezi & co, sper la anul sa scapam de Sky

    • M-am bucurat pentru Frumica ,avand in vedere ce catastrofala a fost participarea de anul trecut nimeni nu mai credea intro revenire ,dar cred ca m-as fi bucurat mai mult pentru columbian,Quintana a muncit de mic sa scape de saracie si are multe guri de hranit !!

  2. dopati,nedopati bravo lor pentru efortul pe care il depun,eu m-am suit pe bicicleta la sinaia si dupa jumatate de ora de pedalat si un kilometru de deal urcat nu am mai fost bun de nimic,ma durut fundul toata seara si am facut o febra la muschi de la picioare de parca am urcat pe zoncolan.sa mergi zi de zi cate 200 de km pe bicicleta timp de 3 saptamani si sa mai urci si pe muntii e ceva fenomenal pentru mine indiferent cate porcari bagi in tine.pentru mine acest sport este cel mai greu sport din lume,atata timp cat nu le pun motoare pe bicicleta si dau la pedale eu voi urmari acest sport indiferent ca vor trage pe nas chiar si in direct.pe cei care critica sportivi ciclistii ai rog sa pedaleze doar 20 de km timp de 3 zile si pe urma sa vad daca mai au nemultumiri la adresa ciclistilor.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s