PNL, il va propune pe Traian Basescu prim-ministrul Romaniei

Traian Basescu va fi prim ministru in Romania. Sa nu isi faca cineva iluzii ca PNL-ul, iesit castigator ( cu sprijinul Binomului), in alegerile parlamentare din 2016, nu va respecta intelegere secreta, facuta de Johannis- Blaga- Basescu. 

Pentru multi pare o nebunie, ceea ce spun, dar pastrati in memorie ce v-am anuntat…sa nu ziceti ca n-ati stiut si ca voi ati votat liberalii si valeleu si vai de noi …Cu siguranta, va fi o noua pacaleala! Cea a Marelui PNL! Inca una! Mai conteaza?

Apropiere si fuziunea cu PDL, are prevazut si acest pas, nefacut public si tinut la secret, dar sunt oamenii care au parasit partidul si vorbesc acum. Basescu Traian se vrea sef peste Marele PNL si viitorul prim-ministru al Romaniei, si are in acest sens sprijinul total al grupari Blaga, care detine controlul in PNL, Johannis fiind parte din aceasta intelegere.

Acum suntem pe crestere economica, iar acest efect este tocmai bun pentru un nou jaf. Dupa care, vor da ultima lovitura inainte de a se retrage. Un imprumut de vreo 20 de miliarde de la FMI din care Basescu isi va lua iarasi jumatate, iar toate salariile se vor injumatatii in Romania.Ce este acum e laptarie fata de ce va fi in guvernarea Johannis-Basescu. Se vor manca si pietrele de pe caldaram.

1 Comment

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s