Trenul Hyperion 2, promovează ” Craiova Capitală Europeană a Culturii” în 2021.

O veste bună! Trenul Hyperion 2, construit la Craiova, intră în circulaţie şi promovează ” Craiova Capitală Europeană a Culturii” în 2021.”

În plus, pentru că cititul este cel mai simplu pas spre cultură, trenurile Hyperion se transformă într-o sală de lectură … pe şine! Biblioteca Județeană „Alexandru și Aristia Aman” din Bănie pune la dispoziția călătorilor cărți tipărite și editate la Craiova în cadrul proiectului Books on tracks – o iniţiativă foarte cool care, cu siguranță, va promova atât obiectivul Craiovei de a deveni capitală culturală europeană, cât și lectura în rândul călătorilor.

Felicitări Softronic pentru relansarea unei industrii importante pentru România, felicitări Lia Olguta Vasilescu pentru promovarea puternică a Craiovei în competiţia pentru Capitala Eurpeană a Culturii în 2021.

Sper ca tot mai mulţi turişti să aleagă să-şi petreacă Vacanta in Romania‬ călătorind cu trenurile electrice moderne, made in Romania! Şi, dacă tot li se oferă ocazia, să citească o carte bună în timpul călătoriei lor, este OK!

1 Comment

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s