Lucky Studio Z bucuria de zi cu zi

                   Lucky Studio Z bucuria de zi cu zi

33Din amintirile mele, videochatul cred ca a aparut in Romania in urma cu vreo 15 ani. Incet, cu pasi timizi a inceput sa se dezvolte ca o afacere legala care isi propunea sa raspunda cerintelor pietei de acest gen, din Romania.
Daca ma intrebati, cine este inventatorul videochatului, sa nu va asteptati la vreun nume, vreo tara, ca nu stiu. Dar, ceea ce stiu am sa scriu in acesta postare. Iar daca cei interesati de aceste servicii vor aprecia, obiectivul meu a fost atins 🙂
Sunt doua moduri, pe care le stiu: de acasa sau dintr-un studio specializat ca de exemplu: Lucky Studio Z , din Iasi.
111Pentru persoanele care doresc sa isi inceapa cariera trebuie sa-si puna o intrebare: Fac videochat de acasa sau dintr-un studio, precum cel de la Lucky Studio Z ?
Eu o sa fac un scurt istoric, pro videochat, cel practicat in studiourile specializate, ca cel din link-ul de mai sus.
Studioul de videochat, e un spatiu amenajat care pentru activitati de videochat, intr-un mediu de lucru profesionist.
Un asemenea studiou de videochat, pe langa confortul sporit si locatia centrala, mai are si o echipa profesionista care are rolul de asigura suportul necesar modelelor.
Un alt mare avantaj este acela ca lucrand intr-un studio ( ca cel de la  Lucky Studia Z din Iasi), modelul nu va fi nevoit sa rezolve probleme tehnice sau de oricare alta natura. Acestea sunt in sarcina studioului. Modelul trebuie doar sa se focuseze pe munca de zi cu zi. Si, totul se face legal, cu contract de munca.
222Sunt si alte facilitati pe care un model nu le poate avea daca lucreaza acasa…contract de munca, internet de mare viteza, instruire pentru a stii cum sa se comporte cu un client. Varietatea de decoruri sau calitatea imaginilor sunt lucruri de neatins…de acasa.
Cu alte cuvinte, studiourile de videochat fac parte dintr-un segment al industriei aflat in crestere si la noi in tara. Legalitate, fiind principalul mijloc prin care acestea isi dobandesc credibilitatea. Nu e nicio rusine pentru o tanara sa isi desfasoare activitatea intr-un studio de videochat. Sunt bani obtinuti legal, pentru care s-au platit taxe si impozite statului roman.

Asadar, pentru cine se afla in cautarea unui loc de munca, in special tinerele studente, videochatul poate fi o optiune foarte buna…indiferent de parerile celor din jur. Pana la urma fiecare dintre noi decidem.

Din blogosfera romaneasca va doresc s-aveti o zi profitabila.

Advertisements

9 thoughts on “Lucky Studio Z bucuria de zi cu zi

  1. daca lucrezi din studio ai mai multe avantaje ca te machiaza, te coafeaza si te rasfata…dar daca ai toate conditiile acasa, poti sa lucrezi si de acasa.

  2. pai exista un profil adult si unul non adult.. la cel non adult nu ai voie sa te dezbraci in timp ce la profilul adult faci ce vrei tu :X

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s