Viata este o calatorie.

                                                                                 Viata este o calatorie.

Te indrepti catre diferite destinatii, faci popasuri mai lungi sau mai scurte in diferite locuri si esti insotit de oameni pentru perioade mai lungi sau mai scurte de timp.

Singurul lucru care continua, pana la destinatia finala, este calatoria.

Uneori parcurgi distante mari si depui eforturi ca atunci cand ajungi la destinatie sa realizezi ca nu este ceea ce cautai. Alteori, o iei pe un drum la intamplare si descoperi ceva minunat, la care nu te asteptai.

In calatoria ta, inviti oameni sa te insoteasca. Unii se vor dovedi tovarasi de calatorie excelenti, insa pe altii ii vei simti ca pe o povara. Uneori vei pleca tu alaturi de altii in calatoria lor si te vei simti binecuvantat ca ai ales acea cale, alteori vei constata ca nu te simti bine si este necesar sa te desparti de ei si sa le permiti sa isi continue calatoria fara tine. In alte cazuri, ei vor fi cei care iti vor spune ca nu-si mai doresc sa calatoreasca alaturi de tine.

Dupa cum vezi, in calatoria vietii tale intalnesti tot felul de situatii, unele placute, altele mai putin placute, insa acesta este firescul existentei.

Important este sa nu ramai prea mult timp intr-un loc in care nu te regasesti, indiferent cat de mult ai calatorit pana in acel loc. La fel, daca nu doresti pe cineva alaturi de tine in calatoria ta sau nu simti ca esti dorit de cineva, ia-o pe un alt drum si permite-le altora, cu care rezonezi (atat timp cat rezonezi) sa te insoteasca.

Incarca-te de bucurie atunci cand ajungi intr-un loc minunat sau cand intalnesti un om pe gustul tau si priveste ca o pe experienta locurile si oamenii pe care ii intalnesti si care nu simti ca ti se potrivesc.

Viata este calatorie in care peisajul se schimba in permanenta.
Bucura-te de toate experientele pe care le intalnesti pe calea ta!

3 Comments

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s