Cum erai tu acum 20 de ani?

Cum erai tu acum 20 de ani? Dar acum 5 ani? Grele intrebarile! Iti mai aduci aminte de toate greutatile pe care le-ai depasit de anul trecut pana acum?

Atunci cand ai nevoie de incredere in tine si in capacitatea ta extraordinara de a depasi toate problemele cu care te confrunti, doar constientizeaza ca ai trecut, mai usor sau mai greu, insa cu succes, peste tot ceea ce ti-a adus pana acum viata in cale.

Iar daca aceasta este realitatea, de ce sa-ti fie frica de viitor? Crede in tine, crede in faptul ca ai in interiorul tau toate resursele de care ai nevoie, crede ca vei gasi intotdeauna solutii la toate problemele cu care te confrunti si paseste cu hotarare inainte.

Fie ca este frig, ploaie, ger, furtuna, cald sau soare, tu stii sa te adaptezi si sa treci prin toate.

Crede in tine pentru ca ai toate motivele sa o faci!

5 Comments

  1. Intotdeauna am zis ca nu am curaj sa fac multe lucruri , ca am nevoie de ajutor pentru toate si uite ….am trecut peste moartea sotiei in iunie, a tatalui in decembrie…..deci am fost puternic, desi inca tremur ca am ramas singur DAR citind mesajul tau imi schimb parerea….o sa-mi descarc mesajul in telefon sa-l citesc zilnic…

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s