Un job de la aptjob.ro

Dragii mei, sunt foarte multe meserii care au disparut. Este o realitate. Meserii respectate, in care oamenii munceau, dar schimbarile care au avut loc in societatea romaneasca au dus la disparitia lor. Unii le regreta, dar asta este viata economica a unei societati care evolueaza si, societatea romaneasca evolueaza. Deci, piata muncii nu poate sa nu tina cont de noile cerinte. Unele meserii dispar si alte meserii noi, le iau locul ca de altfel si site-urile de joburi, ca aptjob.ro, un site prin intermediul caruia se fac angajari.

Am vazut in ultima vreme pe internet, pe site-urile de recrutare a fortei de munca, in presa online si alte locuri, tot felul de anunturi care se refera la angajari in videochat, spre exemplu! Obiectiv fiind si vorbind deschis, nu vad nimic rau in aceasta meserie aparuta si la noi, in Romania…meseria asta pe care unii s-ar putea sa o huleasca, e una care se desfasoara intr-un cadru legal si daca exista cerere, fireste ca trebuie sa existe si o oferta, care sa vina in intampinarea ei.
Firmele din acest domeniu, platesc taxe si impozite statului roman, platesc angajatele, fac contracte de munca si bani merg la bugetul central si local.

Este foarte adevarat ca aceasta cerere nu este exprimata in gura mare, noi romanii inca mai avem retineri, fiind un public ascuns, ca sa zic asa. Si, ma gandesc la cei care acceseaza frecvent site-urile de videochat, doar pe furis. Si, asta datorita perceptiei, ca ar fi rusinos. Dar, putini stiu ca angajatele (modelele) au carte de munca si, beneficiaza de conditi bune de munca. Program de lucru, cazare, asigurare medicala, bonusuri pentru fidelitate, bonusuri de sarbatori, ca in orice meserie.

Daca printre vizitatoarele mei exista doamne sau domnisoare care doresc sa practice aceasta meserie intr-un cadru legal, le invit sa viziteze site-ul de videochat si site-ul de joburi mentionat de mine, veti afla mai multe detalii. Daca v-as spune eu ca sunt modele care castiga 1000 de dolari pe luna, poate nu m-ati crede, asa ca vedeti cu ochii vostri. Dar nu numai doamnele si domnisoare pot vizita site-ul, ci si, tinerele studente care doresc sa castige un ban cinstit, legal. De asemenea, beneficiati de cazare, bonusuri suplimentare, program de lucru flexibil, asigurare de sanatate, etc.

In incheiere vreau sa va spun ca cei de studio20.ro, au grija de imaginea fiecarui model, punandu-le la dispozitie un stilit.

Din blogosfera romaneasca va doresc s-aveti parte de-o meserie banoasa care sa va asigure un trai decent.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s