Viata a fost dura cu tine

Nu esti o victima a vietii, a oamenilor sau a intamplarilor prin care ai trecut.
Da, se poate ca viata sa fi fost dura sau nedreapta cu tine, dar… asa este viata uneori.
Poate ca oamenii te-au mintit, te-au tradat, ti-au inselat increderea, poate chiar te-au abuzat atunci cand nu puteai sa te aperi, insa… asa sunt oamenii uneori.
Prin insasi definitia sa, viata este presarata cu tot felul de intamplari – unele frumoase si pozitive, iar altele care iti lasa un gust amar.
Percepe adversitatile vietii ca pe prilej ca tu sa te intaresti, sa devii mai puternic si mai intelept, sa te cunosti pe tine si sa-ti accesezi resursele interioare.
Nu esti o victima, ci esti un supravietuitor si, mai ales, un luptator!
Daca alegi sa te consideri o victima, iti predai puterea. Crezi ca esti la mila altor oameni sau a circumstantelor din exteriorul tau, crezi ca nu esti in controlul destinului tau si astfel nu poti sa schimbi nimic. Insa, daca percepi tot ceea ce ti s-a intamplat in trecut (sau in prezent) ca pe oportunitati ca tu sa devii mai puternic si mai intelept, vei prelua controlul asupra vietii tale si vei stabili tu felul in care esti si felul in care arata existenta ta.
Nu esti o victima, nu accepta nicio secunda sa te percepi astfel. Esti o persoana puternica, cu nenumarate resurse interioare pentru a face fata obstacolelor si incercarilor din viata ta.
Hai, capul sus si mergi cu incredere inainte!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s