Angajari la Charm Studios

Se fac angajari la Charm Studios! E legala aceasta activitate?

Este adevarat ca pe acest blog sunt multe articole legate de acest domeniu, videochatul. Fie direct sau indirect am facut si multe comentarii la subiectul acesta. Dar, azi, in acest articol imi propun sa spulber si ultima bruma de neincredere pe care am constatat-o in comentariile legate de acest subiect.

Asadar:

1. Celor care inca mai considera videochatul ilegal, le spun ca este LEGAL si, mai mult de atat, in majoritatea tarilor democratice ( aici includ si Romania) exista cadru legislativ. Videochatul in Romania, din informatiile verificate de mine, a intrat in LEGALITATE, in anul 2010, chiar daca primele studiouri de videochat au fost infiintate prin 1998-1999.

2. Exista o categorie de cetateni romanii care fac confuzia intre videochat si hot-line-urile. E un sambure de adevar aici. Pana la expansiunea internetului, liniile fierbinti erau la mare cautare. Va mai amintiti anunturile de prin ziare…”Oltence fierbintii, suna la…”
Acum, sunt disparute si chiar uitate si anunturile, dar si multe din ziarele respective.

3. Da, este adevarat ca sunt unele studiouri de videochat sunt vizibile numai afara. Acestea merg pe un principiu simplu: neamtul, austriacul, italianul sau francezul, se uita la un fotomodel nefiind interesat de identitatea persoanei respective.

4. Trebuie sa va spun un fapt real. Sunt multe fete in modelling care au avut primul lor contract de munca intr-un studio de videochat. Asta se datoreaza si faptului ca multe din studiourile de videochat au traineri foarte buni, care le invata pe tinerele fotomodele lucruri utile in viata.

5. In blogosfera romaneasca au aparut multe articole despre videochat. Unele sunt pro, altele contra. Important, din punctul meu de vedere, este faptul ca videochatul nu mai este un subiect tabu. Se vorbeste , se comenteaza pro si contra, ca doar suntem o tara democratica.

Acum, caz real din Romania zilelor noastre: Esti o tanara studenta careia nu-i ajung banii si din aceasta cauza esti tot timpul frustrata ca nu iti poti cumpara lucrurile pe care ti le doresti. Aflata intr-o asemenea situatie solutia pe care o ai la indemana este sa-ti gasesti un job. Simplu, la prima vedere. Cauti pe site-urile specializate, depui Cv-uri si astepti sa fi chemata la un interviu. Si, la un moment dat te saturi de asteptat, deoarece cele mai multe job-uri necesita experienta. Ce faci? Zilele trec si esti in impas. Dar, daca stii sa socializezi cu oamenii, de ce sa nu incerci macar un job in videochat! Vei avea cursuri de limba straina, traininguri, program flexibil si, lucrul cel mai important, un venit.

De mentionat si faptul ca, in Romania, cele mai multe studiouri de videochat sunt in centrele universitare. Numarul persoanelor care lucreaza in acest domeniu fiind intr-o continua crestere.

Pentru persoanele care doresc sa se angajeze in acest domeniu, gasiti mai multe detalii pe acesta pagina cu angajari videochat la Charm Studios.

Din blogosfera romaneasca eu va doresc sa aveti o zi cat mai profitabila.

PS. Daca in acest articol nu am fost convingator, intra aici ca sa citesti un alt articol legat de videochat. Cu siguranta voi mai scrie pe acest subiect.

 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s