Sa spalam online?

                                                                 Sa spalam online

Cine vedea acest titlu se gandeste ca este vorba de construirea unei imagini, pentru un site, in mediul online romanesc. Sau ca este vorba de vreun joc online, ceva! Nu este nici una, nici cealata varianta. Nu este vorba de construirea vreunui blog cu sfaturi de cum sa-ti speli rufele si nici nu-i vorba de vreun joc nou.

Sa spalam online este o figura de stil, pe care o folosesc eu, cand vine vorba despre un magazin online cu un domeniu nou si special in acelasi timp. Despre Class Cleaning spalare canapea este vorba si scriu, pentru ca mi-a placut ceea ce am vazut pe site-ul lor.
Eu, cautam ceva legat de curatarea unei canapele si motorul de cautare Google, mi-a “directionata atentia” spre acest site (classcleaning.ro) si bine a facut-o. Pentru ca sunt toate conditiile necesare ca o canapea sa arate ca noua. Nu este prea mare, canapeau dar trebuia ingrijita, lucrul acesta il stiu, dar ma poate ajuta sa o readuc la stralucirea initiala cei de la firma amintita.

Cu siguranta ca se vor naste intrebari cu legatura directa la acest site:

1. Gasim o firma la fel si in offline?

Raspunsul meu este ca exista. Majoritatea acestor firme de nisa, din online, au corespondent si in offline. Cu exceptia, fireste a acelora exclusiv online, de genul webdesign, seo, etc. Altminteri, orice este prezent in online este prezent si in offline. Nu este nici bine, dar nici rau: este o realitate, asta neinsemnand ca un magazin online nu trebui sa mai apara daca sunt in offline.

2. De ce este bine sa apelam la online?

Greu de raspuns la aceasta intrebare. In opinia mea principala motivatie ar fi timpul, pe care il vom castiga. Pana sa ajungem la un sediu de firma offline, pentru a afla preul unui serviciu, de genul celui descris mai sus, parcurgem o anumita distanta, mai mica sau mai mare.

Avantajul din online este ca putem compara preturile de pe mai multe site-uri, foarte repede…cu ajutorul unui click…ceea ce in offline nu prea se poate, trebuie sa te deplasezi de la un magazin la altul.

3. Mai isi gasesc utilitatea magazinele din offline?

Unii zic ca da, altii ba! Unii doresc sa vada produsul sau serviciul pe care il achizitioneaza, altii invers il vad in online. Fiecare cu modalitatea lui.

Personal, prefer online-ul, chiar daca dau vreo zece click-uri ca in cazul acesta, pe care vi l-am descris la inceputul articoluluitot nu trebuie sa alerg de la un capat al orasului, la celalalt.

Asadar, putem: Sa spalam online! Era, desigur, o figura de stil cum v-am spus de la inceputul articolului:)

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s