Traduceri online

Cand va ganditi la traduceri in general, multi dintre voi va ganditi la niste acte strict administrative. Pentru asta mergeti la un birou din oras care face traduceri (ex: traducere italiana romana) si rezolvati de indata problema. Simplu! Daca avem diplome ce ne atesta studiile si avem nevoire de “traduceri” intr-o anumita limba procedam la fel. Nu este o situatie prea des intalnita, dar traducerile facute asa la primul birou care ne iese in cale s-ar putea sa nu fie atat de reusite. De aceea zic ca ar trebui mai intai sa ne informam.
Link-ul care l-am atasat si la inceputul articolului, va duce la profesionisti in acest domeniu: academiadetraduceri.ro.
Exemplul de  “traducere italiana  romana” nu a fost alees intamplator. Am sa va spun, de ce?

Niste traduceri tehnice din italiana in romana, facute de un birou oarecare, si n-am sa-i dau numele, facute de firma la care lucrez, au creat probleme imense. Nu intru acum in detalii, pentru ca sunt cum va spuneam detalii tehncie si nepriceputi sunt destui. Asadar, unde gasim traducatori buni pentru “traduceri italiana-romana”.

In ceea ce priveste birourile de traduceri offline, recunosc, nu stiu! Deci, nu va pot face recomandari, fara sa am informatii, dar pentru online stiu ca cei de la Academia de Traduceri sunt cei mai buni. Site-ul de care v-am amintit poate sa ofere traduceri de orice natura si din orice limba.

.Alte 2 scurte chestiuni legate de acest portal:

– ofera posibilitatea de

Traduceri APOSTILATE ;

Apostila și Supralegalizare;

– se pot face traduceri in regim de urgenta; sa nu  care cumva sa radeti, sunt situatii cand avem nevoie de traduceri intr-un interval de timp foarte scurt.

In final as avea o dorinta: mi-as dori sa existe un portal cu toate birourile de traduceri! Si cele online, dar si cele offline. Sa putem compara cat ne-ar costa, in cat timp e gata traducerea noastra si daca limba in care trebuie sa facem traducerea este disponibila. Mi s-ar parea un lucru util!

In incheiere va invit sa vizitati aceasta pagina . Veti vedea de ce, dupa ce cititi!:)

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s