Miscarea in anotimpul rece

111Daca nu v-am spus pana acum, o fac in acest articol. Eu sunt practicant de ciclism. OK! Acum stiti:) Sa va mai spun ca acest articol mi-a venit dupa ce am vazut aceasta pagina, pe facebook.

Cum bicla sta si se odihneste in garaj, sala de fitnes ar fi locul cel mai bun pentru a inlocui miscarea. Stim cu toti ca miscarea nu trebuie sa intre in vacanta. Pai, sa luam ca exemplu: un sportiv daca, nu se antreneaza constant, masa lui musculara se va atrofia in timp. Asadar, pe timpul iernii, pentru mine care iubesc, cum v-am spus ciclismul, o banda de alergare ar reprezenta varianta cea mai viabila si comoda in acelasi timp.

Acum, ce sa zic, saptamana trecuta, mai precis duminica dis de dimineata dimineata, am fost la sala si mi-am facut abonament pe trei luni.…acolo, aglomeratie!

images

Waw!!!! lume, multa, dorinta de miscare! …clar a prins faptul ca miscarea inseamna sanatate, indiferent de modalitatea pe care o alegem fiecare dintre noi…important e pana la urma sa facem miscare.

 

Asadar, dragii mei, nu uitati sa faceti miscare si intrati pe pagina de facebook al carui link vi l-am dat, poate va inspira in a gasi un mod placut de petrecere a timpului liber!

Din blogosfera romaneasca va doresc multa sanatate!

1 Comment

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s