Masaj erotic

COS6550b

sursa: oriental-massage.ro

 

Masajul este folosit de foarte multe ori pentru a elimina oboseala…Masajul este folosit si ca o terapie foarte buna pentru cuplurile carora le lipseste senzualitatea. Daca nu stiati va spun eu ca: Rinichii si spatele au niste terminatii nervoase destul de sensibile. Prin stimularea acestora se trezesc cele mai nebanuite si ascunse simturi.


Asta e asa ca o introducere la ce urmeaza sa va recomand…Un masaj sau mai multe intr-un salon specializat, acum depinde si de buzunarul vostru!:) Discutia mea cu acest amic a pornit de la faptul ca viata este foarte grea si scurta, dar exista si anumite momente frumoase…si acesta, masajul, poate fi unul din acele momente( sau clipe) frumoase ale vietii. Nu are rost sa ne ascundem dupa deget, daca iti doresti asa ceva, trebuie sa incerci si daca ai partenera de viata o poti lua si pe ea…Exista si aceasta posibilitate prin care puteti beneficia amandoi de serviciile unei profesioniste in arta masajului….nimeni n-o sa va deranjeze! Pai, da!!… pentru ca masajul nu este numai o profesie ci chiar o arta, in opinia mea, desigur!Amicul meu mi-a recomandat un salon de masaj erotic si intr-adevar au fete foarte frumoase si pricepute! OK! …fac mentiunea ca nu e acel masaj la care multi v-ati gandi ci e vorba despre acel masaj care iti incarca bateriile. Si, pur si simplu daca te decizi sa mergi la un salon de masaj atunci mergi la unul de lux, unde sunt fete frumoase! ….si, inca un lucru, destul de important: daca te decizi sa faci acest pas, ai grija sa-ti faci o programare din timp!Din blogosfera romaneasca va doresc sa aveti parte de fete frumoase, care abia asteapta sa te maseze!:)…si de acele momente frumoase, ca deh…viata este grea si scurta!!

PS. Sa-mi spuneti cum a fost? Daca veti dori! Nu-i obligatori sa-mi lasati comentariu, important este sa va simtiti bine si sa va incarcati ” bateriile “.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s