Johannis un politician vechi si depasit!

In opinia mea explicatiile domnului presedinte Johannis, cum ca nu a organizat o receptie de Ziua Nationala din cauza tragediei de la Colectiv, nu tin! Nu ne aflam sub incidenta doliului National declarat si daca tragedia invocata ar fi principala cauza atunci nici parada la care domnul Iohannis va participa nu cadreaza cu argumentul invocat.

 

Dansul profita pentru a se delimita de ceea ce considera ca este o clasa politica expirata. Pe scurt lucrurile arata cam asa: un om care a facut cariera in interiorul clasei poltice( Johannis Klaus) pe care o critica, beneficiind de patru mandate de primar al Sibiului si care e mai vechi pe acesta scena decat multi politicieni pe care ii vrea dusi ne vorbeste despre innoire! E precum Basescu Traian care provenea din cele mai tenebroase structuri de dinainte de 1989 si care ne vorbea despre reforma statului!!! In fapt este in derulare o operatiune de eliminare a adversarilor politici, fie ei corupti sau nu si atat! 

 

4 Comments

    1. La mulți ani Românie , la mulți ani Români , în Pace și Fericire ! Cât despre marele Blond – mut , încă una două fente din astea și Românii cu mic cu mare se conving cu cine au de-a face . Și de demitere nu-l mai salvează nici Papa Pius !

  1. domnul Președinte ales al României și aflat în exercițiul funcțiunii, mai este încă ROMÂN ?! măcar se mai simte cumva ROMÂN, sau numai la ALEGERI era român ? sau ?! dacă DA, ce are de spus când : Drapelul Sfânt al României, stat păstorit de actualul Președinte, drapel al românilor, deci și al românului Johannes-Președinte al României, este BATJOCORIT și ALUNGAT chiar la el ACASĂ-în centrul ȚINUTULUI românesc din județul ROMÂNESC-Covasna ?! ce ne facem Domnule Președinte ? vă simțiți bine ? Eu, NU ! Vă cer Domnule Președinte să depuneți DILIGENȚE SPORITE pentru ca DRAPELUL României să fie respectat de toți românii, inclusiv de cei de alte etnii și să reprezinte măcar tot atât cât reprezintă lumina ochilor pentru Dumneavoastră ! Voi posta acest mesaj și pe pagina de Facebook al Domnului Johannes, Președintele în exercițiu al României.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s