PrimaTv- datorii de 100 de milioane de lei

Postul generalist PrimaTV, detinut de omul de afaceri Cristian Burci a acumulat datorii totale de peste 100 de milioane de lei.

Cristi Burci a devenit faimos in anii 1990, prin recunosterea in fata unui post de televiziune american , ca se ocupa de vanzarea copiilor romani ( pe timpul acela se numea ajutor dat strainilor pentru infierea de copii), asa cum proceda si Klaus Iohannis si sotia sa!

Se pare ca la ora aceasta concurenta este acerba si a intrat omul la apa, spre deosebire de colegul vanzator ce a suit pe cea mai inalta treapta a societatii romanesti, asta datorita faptului ca romanii au vazut in el , un neamt ce vinde copii romani si nu un roman jegos precum Burci!

Postul se afla in insolventa din luna august, iar pe, 26 noiembrie 2015, administratorul judiciar provizoriu, SMDA INSOLVENCY SPRL, a publicat tabelul preliminar al creantelor, scrie supervizor.ro.

Conform aceleiasi sursei citate, creditorii au solicitat peste 208 milioane de lei, diferenta provenind in cea mare parte din neacceptarea creantei solicitate de Autoritatea pentru Administrarea Activelor Statului (AAAS), in valoare de 96,815 milioane de lei.
Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s