Vanzari in crestere, de sarbatori

De Craciun si Revelion vanzarile la rochii cresc

IMG_7357-465x696 ( vezi aici: modele de rochii frumoase ieftine .
Sunt si eu unul dintre cei care nu pot evita ceea ce imi place si, daca imi place il cumpar indiferent de pret, daca-i vorba de un cadou!

Asadar, dragii mei, sarbatorile sosesc si toti oamenii vor sa-si faca cadouri, iar din ceea ce observ eu cele mai frecvente si utile cadouri sunt cele care contin rochii ieftine, rochii casual, incaltaminte si accesorii. In comparatie cu alti ani si alte evenimente ( cum ar fi Black Friday) cumparaturile de acum, dispun de o perioada mai mare de timp…si de o varietate mai mare. Iar, din ceea ce am observat eu, pentru Craciunul din acest an si Revelion, vanzarile vor depasi pentru unii, estimarile facute la inceput.
Stiu ca am insiruit cuvinte pozitive dar realitatea este aceea ca acum importam aproape totul, de la alimente pana la haine sau electrocasnice. Si, pentru ca hainele este tema de azi a acestui articol, Romania a ajuns sa confectioneze haine pentru export, iar pe piata interna ajung cele din import. O ciudatenie cum numai la noi gasesti. Partea buna este ca exista oferte de rochii ieftine si rochii casual! De aceea imi permit sa recomand  rochii casual comode si frumoase si magazinul online HelenBoutigue. Avantajul consta si in faptul ca exista un tabel de marimi, foarte util.

 

Din blogosfera romaneasca va doresc s-aveti spor la cumparaturi.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s