Cadouri de Craciun si Anul Nou

Salutare dragi mei,

Merry Christmas C02 cos cadou craciun

 

Azi, va voi vorbi despre cadouri de Craciun. Ca doar urmeaza doua evenimente importante acusica. Stiti voi, care Craciunul si Anul Nou! Si, de asemenea cadourile (vezi: cosuri cadou office)  sunt obiecte pe care le dam din tot sufletul, in cazul de fata, persoanelor dragi. Desigur, fara sa avem pretentia sa primi ceva in schimb. Acum, cred ca e clar pentru toata lumea ca lucrurile nu mai stau deloc asa. Cadourile au devenit mai mult o obligatie. E Trist, dar Adevarat.

Despre cadouri de Craciun si Anul Nou tocmai am discuta zilele astea cu un amic. Discutia a fost cam asa! Eu ii spuneam, ca intr-un cadou pun suflet. Mai ales daca e vorba de un cadou dat persoanei dragi. Iar, el ca-i pana la urma o investitie, una financiara, si una de timp. Amic meu, pe buna dreptate, considera ca nu prea are timp. Ma rog, dupa mine ar cam avea, dar asta-i alta discutie. El nu poate sa mearga din magazin in magazin, sa faca slalom dintr-un raft in alt raft si sa plece cu mana goala… Intr-un cuvant, n-are placerea cumparaturilor. Si, pentru ca vine cele doua evenimente a ales online-ul…si, a ales cateva cosuri de cadou, de fapt cadouri corporate, pentru mama si sora lui. A, aviz amatorilor site-ul respectiv are in desfasurare lichidare de stoc . Sa continui, pentru jumatatea lui pentru ca iubeste soarele si marea i-a pregatit un cadou special. Bineinteles ca nu mi-a spus nici mie.

Acum sa va zic si care-i partea interesanta! Acest amic nu este singurul. Sunt foarte multi oameni care n-au timp de umblat prin magazinele clasice dupa cadouri si fac cam acelasi lucru. Cauta cosuri de cadou din online. Pentru ei s-a inventat netul. Si magazinele de profil. Statisticile spun ca anul trecut s-a inregistrat o crestere a cumparaturilor din online…

 

Din blogosfera salutari din tot SUFLETUL meu si pentru acest Craciun va recomand: cosuri cadou pentru Craciun 2015 .

PS. Daca alegeti sa cumparati cadouri de pe site-ul debonaire.ro, aveti cateva avantaje: transportul gratuit pentru mai multe cadouri la o singura locatie, cadouri bonus, iar pentru aceia care au mai camparat cel putin odata se va aplica un discount de fidelitate.

 

1 Comment

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s