Austeritatea-i la un pas de noi

Austeritatea-i la orizont!

Austeritatea, asteapta cu nerabdarea implicarea ei, in viata noastra a romanilor, luati ca cetateni in stare de letargie!
Cumpatarea in cheltuieli, impusa de UE, prin acest guvern este dovada clara a politicilor restictive promovate de popularii europeni intr-o tara, transformata in laborator de incercari, iar locuitori, in cobai!
Ciolose, cu toata dragostea, esti ceea ce-ti doresti sau ceea ce-si doresc sefii tai de la Bruxelles?

As fi vrut sa inchei spunand, Craciunul e la un pas de noi, dar nu pot decat sa spun: Austeritatea-i la un pas de noi…istoria se repeta, din pacate, deoarece multi n-au invatat nimic din trecutul nu prea indepartat. Austeritatea de dreapta, liberala si ea, din 2010.

Oare vom invata ceva, totusi?

Advertisements

3 thoughts on “Austeritatea-i la un pas de noi

  1. Nu cred că acum mai e vorba de învrăjbire, ci de curată ticăloşie! După ce au strigat în fel şi chip că trebuie vot prin corespondenţă, ca tot românul din diaspora să poată vota, să-şi spună punctul de vedere (occidental, fireşte, de “dreapta”!) în politica românească, după ce Iohannis a câştigat alegerile şi cu votul masiv din străinătate, guvernul “tehnocrat” pe care l-a vrut strada (sic!) le arată românilor din afara ţării ce a vrut de fapt: doar votul şi banii lor. Nu e ticăloşie? Iohannis

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s