Razboi intre RomaniaTV si Antena3

Am observat astazi ca, s-a declansat razboiul total intre Antena 3 si RomaniaTv , cei de la RomaniaTV afisand pe banner “Antena PNL” si

Gorghiu a luat locul domnului Ponta“(ca prezenta -frecventa), asta dupa ce de cateva zile cei de la Antena 3 l-au atacat masiv pe domnul Sebastian Ghita, patronul RomaniaTv!

Cei de la televiziunea la care e angajat V. Ciutacu cam au perfecta dreptate in privinta noii politici de periere a liberalilor, a lui Johannis si promovarea cu obstinatie a lui Busoi!

Oricum, pe mine indivizii de la Antene m-au pierdut de musteriu mai demult ! Pana la urma e treana lor daca au hotarit ca le e bine sa stea “capra” la liberalii si “ghiocel” in fata lui Johannis.

3 Comments

  1. Dintre invitatii ce apar la Antena 3 ,doar domnii: CIUVICA, Ilie Serbanescu si uneori Bogdan Chiriac au comentarii corecte ,obiective si nu au trecut la ”mangaierea”PNL,a Alinei Gorghiu si a lui Iohannis ! Cei dela Antena ,in frunte cu Mihai Gadea,Dana Grecu,Radu Tudor [pacat ca nu-si da seama ce rau arata ia rolul nou] au trecut, cu bagaje cu tot, in Gradina Cotrocenilor si a nedefinitului PNL !!!

  2. Lipsa de maturitate jurnalistică îşi spune cuvântul în cazul ”unor” moderatori tv. de la A 3.!…Încă rămân alături de Sandra Stoicescu,Alina Petrescu,Răzvan Dumitrescu şi Maria Coman care îşi mai păstrează dreaptă ”coloana vertebrală”…sper să ni mă înşel !

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s