Nuntius METATRADER

Nuntius METATRADER

Vizitand site-ul nuntius.ro am gasit patru platforme de tranzactionare, care ar trebui sa vina in sprijinul celor care fac tranzactii.

Avantajele platformei Metatrader pusa la dispozitia tarderilor de Nuntius Romania:

live_analysisMetatrader o platforma de ultima generatie cu ajutorul careia se poate face tranzactii in orice colt al lumii. O platforma actualizata in timp real, ce contine informatii de care un trader foarte buna are nevoie. Este functionala 24/24 timp de 5 zile pe saptamana, oferind asistenta online. Se poate gestiona contul foarte usor si se pot edita datele.

Avantajul pe care platforma Metatrader o are este posibilitatea de a executa ordinele in piata in timp real.

Daca luam in calcul faptul ca Nuntius este un brand care promoveaza in Romania alte branduri de nivel international, cum ar fi trade.com sau markets.com, decizia de a merge pe mana lor in alegerea platformei de tranzactionare, este una foarte buna.

Peste 300 de instrumentele financiare si indicatori puternici fac parte din portofoliul platformei, fiind cele mai populare active din piata. Functiile platformei Metatrader mai includ: programul aExpertAdvisor, functii de import/export si managmentul bazei de date si-o gama variata de instrumente grafice si de indicatori.

Metatrader combina viteza de executare a ordinelor cu tehnicile avansate de analiza, ceea ce duce la o reactie imediata in privinta oportunitatilor ivite in piata.

Asadar, avem de a face cu o platforma destinata userilor ce se ocupa cu tranzactionarea constanta si sunt, in acelasi timp exigenti, atunci cand vine vorba de actualizarea informatiilor in timp real. Cu o constanta preocupare la detalii si un design placut si inovator al site-ului, personal mi-a placut, inca de la primul click.

In incheiere sfatuiesc pe cei care doresc sa fie la curent cu tot ceea ce e nou pe Forex si vor sa tranzactioneze, cu multa usurinta, sa opteze pentru Metatrader si Nuntius Romania.

PS. Pentru foarte multi europeni tranzactiile bursiere au devenit o sursa de venit. In Romania, bursa este inca la inceput!  De aceea, in navigarile mele pe internet am gasit site-ul celor de la Nuntius, site care vine in sprijinul traderilor experimentati sau incepatori care isi doresc sa obtina o sursa de venit din tranzactii bursiere!

 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s