Un pont SEO. Promovare online!

In prima parte am sa va dau cinci ponturi SEO, gratis:) In ceea de-a doua parte am sa va vorbesc depre promovarea in online-ul romanesc!

De meserie e mecanic…Adica, de mine este vorba! Naspa, asa zice!!
Cand am fost eu mecanic, heeiii…ce a mai trecut vremea, colegii aflasera din gura in gura ca-s om cu carte, nu cu 8 clase si mai sunt pe deasupra si blogger. Cand au auzit ca-s un pic priceput la calculatoare, au venit la mine să le fac…site-uri, adica bloguri personale!
Degeaba le-am explicat ca una e sa faci bloogging, si alta e sa faci pe net site-uri… si sa le mai faci si optimizare SEO! N-au priceput. Asa ca m-am ajutat si eu putin de Google sau “Goagăl”, cum ar spune nenea Marean !
-Ce, copy paste e creatie, dar…hotul neprins e negustor cinstit!
Imi pare rau ca nu m-am apucat sa invat de webdesign, de optimizare SEO. Chesti d’astea!! E nasol sa te inveti singur, fara sa ai pe careva, care lucreaza asa ceva, sa mai arunci un ochi pe acolo.
Dar si după ce voi învata, tot voi avea grija de promovare…
Sunt satul de “CAUTA PE NET”, atunci cand nu stiu ceva…
De aia, acum, de fiecare data cand cineva ma roaga ceva, incerc sa-l ajut. Cu putinul pe care-l stiu, il ajut.
De vreo 2-3 zile, insa, am aflat, de pe facebook de  si cum serviciile seo pot ajuta un site sa fie clasat mai bine in motoarele de cautare. Deci, nu mai trebuie sa caut pierd timpul pe net!! Nu pe naiba… Stiti de câte ori am auzit de asta! Si, stiti cum spunem noi romanii: “Las ca merge si asa”. Apelam la specialisti, nu zic nu. Dar odata, de doua ori pe an. Unii dintre specialisti sunt cei de la AllPro Web.Am citi si despre ponturi SEO!:) si, despre creare site . Dar, tu ca blogger sa nu fii în stare sa scrii o linie de cod mi se pare anapoda. Macar am aflat niste chestii noi, sa scriu pentru oameni nu pentru motoarele de cautare!! 🙂
Pana la urma nu este atat de greu sa inveti!:)

In cea de- a doua parte a articolului va voi spune ca in online romanesc sunt specialisti care pot face : optimizare SEO, pentru un site, cu succes! Tot ce trebuie sa faci este sa cauti acea firma si sa te uiti pe portofoliul lor. Iti vei da seama daca ei sunt cei care iti pot urca site-ul pe primele locuri in motoarele de cautare de pe net.

Un exemplu in acest sens este si agentia de publicitate online AllProWeb. Personal, am vazut ca au un portofoliu bogat si solutii pentru optimizarea unui site. Acestia ofera servicii complete de la crearea si gazduirea unui site, pana la optimizarea SEO, a acestuia.

Cam astea ar fi spusele mele, pe acest domeniu. Un domeniu interesant, de altfel si aflat intr-o continua schimbare.

Din online-ul romanesc va doresc s-aveti o zi minunata!

PS. Apelati la specialisti pentru crearea unui site si optimizarea lui!

 

 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s