Aliada- platforma pentru bloggeri

Aliada.ro platforma romaneasca pentru bloggeri si advertiseri

Doriti sa faceti niste bani, in online! Foarte simplu. Intri pe platforma Aliada.ro, iti faci un cont, daca ai blog! Platforma este special creata pentru a usura colaborarea dintre advertiseri si bloggeri.
Avantajele sunt pentru ambii parteneri. Advertiserul beneficiaza de expunere in spatiul virtual, iar bloggerul isi poate monetiza blogul.

Vreti, asadar sa faceti bani, in mediul online?

Nu sunt primul si nici ultimul care face un articol pe aceasta tema. Cu siguranta s-a scris mult pe aceasta tema, se scrie si se va mai scrii. Modalitatile de a monetiza un site sunt mai multe. De la articole scrise si inscrise la anumite concursuri pana la articole platite, in campanii publicitare din mediul online. Internetul a devenit, in ultimii ani, o oportunitate de afaceri.

Un job, al carui principal obiectiv este scrierea de articole pe web este unul din locurile ideale de munca, o sursa suplimentara pentru a-ti complecta veniturile. Iar, atunci cand iti si place sa scrii articole, ai timp pentru asa ceva, adica iti pui imaginatia la treaba, PC-ul personal iti va fi de mare folos. Una din cele mai frecvente activitati, pentru care un blogger primeste invitatii, este aceea de a scrie articole pentru a promova un produs, un magazin online, un site, etc

Asadar:

1. La joburile de pe internet se pot face ceva bani din scrierea unor articole, din campaniile la care vei aplica. Subiectele vor fi cele indicate de advertiseri, de fapt cei care vor dori promovarea unei firme, site sau unui produs, serviciu.
2. La joburile de pe internet se pot face recenzii la alte sit-uri cu vechime sau aparitii mai noi.

3. Mai exista si o alta metoda din care se mai poate castiga cativa banuti, si anume scriere de mesaje pe anumite site-uri sub forma unor comentarii. Acum, sa nu va imaginati ca bani din articole sunt foarte multi, dar ei vin si complecteaza venitul personal al blogger-ului.
In mediul online si-au facut prezenta cateva platforme de intermediere a cereri si ofertei pe acest segment, precum Aliada.ro, care vin in intampinarea nevoilor de publicitate online prin intermediul articolelor…

Platforma Aliada.ro este creata special pentru a facilita o colaborare foarte buna intre bloggeri si advertiseri, tinand cont de faptul ca o companie trebuie sa poata beneficia de o expunere sporita in mediul online romanesc. De asemenea, orice blogger isi poate monetiza site-ul, facand astfel exact ceea ce ii place, sa scrie.

Aceasta modalitate v-am prezentat-o considerand-o cea mai la indemana, dar daca sunteti stapani pe limba engleza, scris, exista si alte posibilitati. Eu, n-am abordat-o, nefiind stapan pe limba engleza. Daca aveti cunostiinte, voi ar trebui sa nu va limitati doar la limba romana, daca veti avea curajul de a va depasi teama de necunoscut si aveti incredere in fortele proprii.

Cand esti platit, esti pasionat de ceea ce faci si devine mai placut lucrul pe care il realizezi.

Din blogosfera romaneasca va doresc s-aveti parte de multe articole sponsorizate!

PS. Platforma Aliada.ro este noua si par a fi de incredere.

3 Comments

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s