Recomand-Web Design

Recomand-Web Design

Daca ne decidem sa investim in mediul online, intr-o afacere desigur, sa zicem ca-i un magazin virtual, ma rog un magazin online ce comercializeaza produse de imbracaminte! Pai, avem nevoie de o pagina de prezentare sau/si blog. De aemenea, avem nevoie de diferite aplicatii web si de un provider care sa ne ofere gazduire si, de asemenea de sfaturi pentru creare magazin online.
Ofertele firmelor din Romania pe acest domeniu este un destul de variata si cuprinde diferite promotii demne de luat in seama.
Dar, ca sa alegem o oferta buna (pentru creare site ), pentru noi, exista cativa factori pe care trebuie sa-i stim.

Asadar: Spatiul de care dispune in functie de tipul si dimensiunile site-ului, magazinului online sau blogul nostru. Cel mai bun este de 100 MB ca si spatiu pentru un blog sau un site de prezentare, deoarece vom avea continut media, imagini- video, bannere animate, portofoliu, o baza de date, un formular de contact, adresa de email…Daca avem nevoie de spatiu mai mare putem sa mergem pana la 200-250 MB. Deci, depinde de ce vrem noi, pana la urma.
Un alt factor este vechimea firmei de gazduire si experienta in servicii complete in acest domeniu. Este foarte indicat sa ne informam pe internet…pe bloguri sau pe forumuri. Trebuie sa vedem opiniile pro si contra despre seriozitatea firmei, despre modul in care se efectueaza asistenta tehnica si dupa aceea sa luam o decizie.
Spre exemplu, dupa ce ne vom lansa site-ul este posibil, datorita traficului mare, acesta sa nu mai faca fata. Deci, va trebui sa ne marim banda alocata si vom avea nevoie de asistenta tehnica. Si, daca ea, asistenta tehnica intarzie…vom pierde vizitatori si posibili viitori clienti. Sau daca vom avea nevoie sa adaugam noi adrese de email, deoarece s-a marit echipa, tot la asistenta apelam!
Pachetele cele mai avantajoase sunt cele care care iti ofera inregistrare de domeniu plus hosting pe un an!
Oferta de Web Design, pe care eu am descoperit-o pe net, nu puteam s-o tin “la secret” si sa nu vi-o recomand si voua…
La final de articol va doresc s-aveti parte de un hosting de calitate! Si, nu puteam sa inchei fara sa va invite pe site-ul celor de la: dezvoltare.website, un dezvoltator de site-uri pentru afacerile de succes din mediul online. Obiectivul acestora este sa realizeze site-uri exceptionale, atat din punct de vedere al design-ului, cat si din punct de vedere al modului de functionare. Avand tot timpul in prim plan imaginea, cea care conteza pentru orice firma, fie ca isi desfasoara activitatea in mediul online, fie in mediul de afaceri clasic. Fiecare comanda facuta va primi un maxim de atentie, iar obiectivul colaborari se considera realizat atunci cand cei de la AllProWeb, primesc acceptul clientului. Principalul obiectiv este ca dumneavoastra, ca si client, sa fiti multumiti de site-ul realizat de cei de la: dezvoltare.website.

Din blogosfera romaneasca eu va doresc s-aveti un an 2016 plin de realizari, atat in mediul online cat si in viat de dincolo de monitorul PC-ului.

 

Advertisements

One thought on “Recomand-Web Design

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s