Produse din sticla de la glassfusionkultart.ro

Produse din sticla de la glassfusionkultart.ro

Atunci cand merg in vizita raman fascinat de decoartiunile pe care le vad in casele oamenilor. Fie ca-i vorba de obiectele de arta sau produsele din sticla executate de mesterii sticlari.

Sticla, este un material cu rezistenta si duritate mare, aceasta fiind rezultatul topirii, in cuptoare speciale, a amestecului dintre piatra de var, nisipul de cuart si a carbonatului de sodiu( sau potasiu). De asemenea, in marea industrie mai sunt folosite diferite materiale pentru obtinerea sticlei colorate.

Cu mult timp in urma, venetienii, produceau la Murano obiecte din sticla a caror valoare era foarte mare. Mai tarziu in epoca moderna s- a deschis calea spre industria sticlariei. Primii, care au pasit pe acest drum, au fost englezii, prin introducerea carbunelui, in procesul de fabricarea a sticlei. De atunci si pana in zilele noastre, procesul de fabricare al sticlei a cunoscut o dezvoltare permanenta. Aparitia cuptoarelor moderne a facut ca sticla sa devina din obiect de lux, un obiect cu scara larga de intrebuintare. Practic sticla si produsele din sticla sunt acum la tot pasul.

Foarte multi dintre noi avem planuri in ceea ce priveste redecoarare locuintei. Multi gandim ca trebuie sa fie ceva frumos si unicat in casa noastra. Avand in vedere acest motiv de spuneti de produsele din sticla de la glassfusionkultart. Pe acest considerent, un blat de sticla pentru masa din bucatarie credeti ca ar fi indicat. Sau pentru un birou.
In opinia mea cred ca e o investitie pe termen mediu si lung, unicata datorita produsele din sticla unice, realizate manual. Gresesc, cumva?Produsul din imaginea atasata acestui articol, este un blat pentru masa din bucatarie, unicat, pictat manual, care se poate integra in oricare bucatarie, intretinerea fiind extrem de usoara. Practic se poate spala cu apa rece.

DSC_2390-600x600Personal, consider confortul locuintei important. Nu sunt un mare priceput in ale amenajari interioare a locuintei, dar cand am bani fac investitii si vreau ca ele sa fie bine alese.

Produse din sticla de la glassfusionkultart.ro , cred ca sunt minunate atat pentru decorarea casei cat si pentru mediul in care ne desfasuram activitatea zi de zi. De asemenea sunt produse ce pot fi folosite in galeriile de arta sau suveniruri.

Kult-Art Glass Fusion e o intreprindere sociala care are drept obiect principal de activitatea prelucrarea sticlei. Despre incluziunea sociala cred ca marea majoritatea ati auzit sau citit. Dar, aceasta intreprindere are ca obiectiv incluziunea sociala a grupurilor vulnerabile din societatea romaneasca: cetateni de etnie rroma, oameni cu dizabilitati, familii cu multi copii, oameni care traiesc din venitul minim garantat, etc.
In acest moment, Kult-Art Glass Fusion are cinci angajati din grupurile vulnerabile mentionate mai sus la care se adauga un manager, un specialist sticlar si un coordonator al productie de sticla.

Toate produsele din sticla de la glassfusionkultart. ro sunt frumoase, aruncati un ochi pe site-ul lor si va veti convinge de maestria sticlarilor de la Kult-Art Glass Fusion.

Din blogosfera romaneasca va doresc s-aveti un an plin de idei in redecorarea locuintei personale:)

 

 

1 Comment

  1. Eu recunosc ca nu sunt snob. Dimpotriva as putea zice. Pentru mine este la fel de important confortul interior. Gresesc: pentru mine CEL MAI IMPORTANT este confortul interior. Daca as avea bani as face o astfel de investitie. La fel ca multe altele in casa…

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s