Dati-l afara pe Biris, domnule prim-ministru

Domnule Prim-ministru… Ati trecut de atatea ori prin momente penibile, in materie de selectie de cadre. Inainte sa le retina numele, romanii le-au retinut perlele. N-au fost benigne, ca cele de la Bac, de tipul, “Eminescu era baiat bun si Veronica era perversa”…

Au fost dure, pentru ca le-au demascat modul de gandire , ipocrit, arogant, meschin. Un domn care se sustrage de la plata taxelor prin off-shore-uri isi face o tinta “politica” din oamenii fara venituri, intr-o tara inca preponderent saraca. E suficient cat sa il dati afara, domnule Prim-ministru!

Nu se poate sa fi secretar de stat la finante si administrator de off-shore in Cipru. Si nu la unul, la mai multe, actionar si administrator. Este o lipsa de moralitate monumentala.

Cu respect si cu speranta…

6 Comments

 1. crezi ca toata lumea are venituri de zeci de mii de euro ca tine sau ca si alti smecheri care v-ati abonat la banii statului . Ati supt cit ati putut si acum cu conturile pline dati lectii de moralitate. Vorbiti de evaziune, exact cei ce ati facut evaziune.

  Din ce traieste cel fara venituri? din veniturile sotiei, sotului , eventual al copiilor . De unde bani?? are bani la saltea sau in banca pt zile negre, BANI CARE AU FOST IMPOZITATI DEJA,; desteptule !!!!!!!

  Crezi ca viata e roz tot timpul bai smechere ???, ” Ai vanat, ai sapat dupa radacini ?” ?. Bai ce analiza de idiot ai .
  Ce crezi ca se intimpla in Italia de ex; unde daca unul din familie lucreaza e caz fericit , ce fac aia pleaca la pescuit desteptule.!!!!!!!

  Ce crezi ca fac in RO cei peste 45 de ani ? cei care nu-si gasesc loc de munca pt simplul motiv ca au peste 45 de ani si nu pot trece la interviuri de fatucele analfabetele din HR.

 2. Din pacate acest mod de “gandire” este specific tehnocratilor de teapa celor ambuscati de presedinte in givernul Ciolanis.

  Apara-ne Doamne de prosti !

  “Patria si Dreptul Meu!”

  1. Ii urez acestei JIGODII NESIMTITE sa simta pe pielea LUI ce inseamna sa traiesti din mila vecinilor si prietenilor, sa NU ai bani din care sa iti platesti factura la curent, sa NU ai bani pentru apa de baut; sa ajunga sa traiasca (asa ca MULTI altii!!) din “radacini” sau / si din ciupercile culese vara, sa se incalzeasca arzand PET si zdrente culese din gunoaie (cazuri MULTE in oras la mine!!)!!

 3. Exista o cartulie numita Constitutia Romaniei daca un politican o deschide si ajunge la art. 56 alin (2) o sa afle ca: “(2) Sistemul legal de impuneri trebuie sa asigure asezarea justa a sarcinilor fiscale.”

  Ceea ce inseamna ca:
  “obligaţia de plată a unei contribuţii minime raportată la salariul de bază minim brut pe ţară, lunar, poate conduce, în practică, la obligarea asiguratului de a plăti o contribuţie mai mare decât înseşi veniturile realizate. Or, o asemenea prevedere nu poate fi considerată, sub niciun aspect, ca asigurând proporţionalitatea şi caracterul rezonabil al sarcinii fiscale.”
  (Decizia Curţii Cosntitutionale nr. 335/2011).

  Asa incat articolul din CF care prevede ca o persoana fara venituri trebuie sa plateasca contributie la sanatate este NECOSTITUTIONAL si deci trebuie abrogat inainte de a produce efecte, este vorba de app. 3 mil de oameni (o alta categorie sunt cei de la tara care au ceva panant si il muncesc ca sa poata traii sa le ceri chiar si 60 de lei pe luna poate fi foarte mult pt. ei).

  Daca se va aplica va fi un haos cand, multi nu vor sti ca trebuie sa plateasca (unii chiar nu vor putea si vor incerca sa treca pe ajutor social) si se vor trezii cu sume care nu vor putea fi platite. In cele din urma tot va fi declarat necostitutional si atunci alte probleme.

  Daca guvernantii nu il abroga trebuie atacat la CCR.

  1. Da cei care au firme fantoma ca Remus Truica care a prejudiciat 138 milioane de euro, si e in arest comod la palatul sau de la snagov/ Deh e prea fin sa faca arest adevarat. Ala cand plateste????
   Cei care pun boschetari ca patroni de firma si incaseaza zeci de milioane apoi dispar???? cu aia ce facem???? Vi-sa pus pata pe oamenii amarati
   raspunde trimite

 4. Un idiot ajuns in politica dupa multe pupaturi dorsale ,care nu e in stare sa duca o fraza la cap ,care iasa ca paduchele in frunte si isi arata valoarea pe la televiziuni . Incearca sa explice o prostie .

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s