Clinica stomatologica Plaza Dent

Sa va zic ce-am mai descoperit eu prin navigarile mele de aseara, pe internet. Bun! Inarmat cu maouse-ul am inceput navigarea printre ofertele din domeniul stomatologiei. De fapt, cautam ceva legat de urgente stomatologice Bucuresti, dar primul lucru care mi-a aparut a fost un aparat dentar ….Waw!!! …mi-am spus! Asta da! …nu am purtat niciodata asa ceva, desi as fi avut nevoie. Nu am dinti perfecti! Aparatul dentar este de la clinica stomatologica Plaza Dent, unde am vazut ca fac si implanturi dentare.

logo11

Eu va sfatuiesc sa mergeti acolo. Personal, nu am nimic cu acele clinici, care ofera reduceri, doar ca nu-s  de acord. In principiu, dentistul la reducere, nu prea e de bine. Sanatatea este un domeniu in care nu ar trebuii sa ne zgarcim.

Site-urile unde se ofera reduceri, ar fi in opinia mea, mai utile pentru imbracaminte, incaltaminte, alimente, pentru localuri. La medicul dentist mergem in clinica unde sunt cei mai buni specialisti 🙂
Discutia despre clinicile medicale am mai avut-o, insa intr-un alt context, asa ca, revin cu un nou pe aceasta tema, si imi cer scuze pentru eventuala repetitie. Discutia despre clinici (branduri) medicale se potriveste foarte bine in medicina dentara, acolo unde mai toate toate cabinetele sunt particulare, deci toti medicii dentisti se afla intr-o competitie, pentru a-si atrage pacienti
Intrebarea fireasca care se pune este: de ce avem nevoie de clinici (branduri) medicale ?

1. Trebuie sa aiba un medic care sa stie sa comunice. Degeaba este un specialist in medicina daca nu are o comunicare foarte buna cu pacientii.

2. Clinica stomatologica trebuie sa practice niste preturi bune, cu tintita pentru anumite categorii sociale. De exemplu, pentr elevi si studentii sau pensionarii o reducere de 20% ar avea un efect imediat. Stiu, pare ca ma contrazic cu ceea ce am sustinut mai sus, in privinta reducerilor, dar aici e vorba de categorii sociale vulnerabile….
Poate v-am mai povestit de exemplul unei cunostinte mele care a facut un curs de comunicare „la reducere”. Il gasise pe internet si-a da lovitura…a luat diploma si azi profeseaza in domeniul respectiv.

Deci, tineri, o categorie sociala vulnerabila, cauta astfel de oferte, de reduceri. Cu siguranta ar deveni pacientii unei clinici stomatologice care le ofera o reducere.

Acum, strict legat de clinica stomatologica Plaza Dent, cateva cuvinte.

  1. este situat in Bucuresti, in cartierul Drumul Taberei;
  2. dispune de o echipa de asistente si medici tineri, ce ofera servicii stomatologice de buna calitate, la prteuri accesibile;
  3. mediul confortabil face ca tratamentele sa se desfoasoare fara stres;

La Plaza Dent se pot face : chirurgie, implantologie, laser dentar, ortodontie, parodontologie, pedodontie, estetica dentara. Garabtia pentru serviciile medicale oferite difera de la 10 ani pentru implandurile dentare , pana la 2 ani pentru protezele dentare totale sau partiale.

Asadar, exista o perioada de garantie, iar pentru a vedea preturile va invit pe site-ul plazadent.ro, la categoria destinata preturilor. Aveti acolo o lista de preturi. De asemenea pentru intrebari aveti pe site adresa de emil a clinicii si numere de telefon.

Chiar daca aveti o dantura sanatoasa, o vizita periodica la un dentist, nu strica!

 

Advertisements

One thought on “Clinica stomatologica Plaza Dent

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s