Legume, muraturi, zacusca de vinete…

                         Muraturi, castraveti in otet, varza murata si zacusca de vinete!
castraveti_muratiSuntem in mijlocul iernii, dar putem sa vorbim despre muraturi felurite si alimentatia sanatoasa. Atunci cand vine vorba de sanatate mea, intotdeauna ma gandesc la legume. Si, cum toamna a fost una bogata mi-am umplut camara cu diverse conserve. Bineinteles ca nu imi va ajunge pana in primavara cand vor aparea legumele proaspete romanesti, dar in fiecare an : am folosit castraveti in otet comandati de la Cosul de Legume.

Acum, sa nu credeti ca-s vreun mare specialist, despre alimente si alimentatie s-a tot scris si se va mai scrie, de catre cunoscatori ai domeniului. Prin blogosfera, prin presa sau pe la tv. vor continua discutiile. Un subiect extrem de actual este cel legat de legumele si fructele autohtone. De ce am ajuns sa cumparam, din piata si magazine produse straine.
Personal nu-mi plac, dar tema imi place. Daca nu stiati, ideea in sine, de a consuma si conserva legume autohtone.

Asadar:

1. In primul rand, economic legumele si fructele romanesti sunt mai ieftine. Mie imi este neclar cum ar putea spune unii ca niste produse aduse din Polonia, pot fi mai ieftine decat cele de la Giurgiu. Ciudat.

2. In al doilea, gustul, un fruct romanesc natural sa o leguma naturala e tot timpul mai buna si gustoasa decat echivalentul din alte tari. Or fi strugurii de import mai mari si fara stricaciuni, dar la gust nu se compara. deloc, cu cei de la Ostrov, din jud. Constanta!
Pentru mai multe detalii si produse intrati pe Cosuldelegume.ro

Avantajele cumparaturilor de pe acest site sunt:

1. livrarea de produse proaspete, in sezon;
2. conservele si muraturile contin ingrediente naturale;
3. livrarea produselor se face in fiecare zi de marti si vineri, deocamdata in Bucuresti, gratuit pentru comenzi de peste 100 ron.

La inceputul articolului v-am spus ca am cumparat castraveti in otet. Acestia contin: otet din vin, apa, marar, piper si boabe de mustar. Castraveti in otet sunt in borcane de 1,7 L, conservati fara fierbere. Cele 5 borcane imi vor ajunge toata iarna, mie!

Am gasit, de asemenea: gogosari in otet si rosii in bulion (la 17 lei borcanul) fara conservanti, urmand sa fac comanda. Deoarece imi place, ca este proaspat, facut din rosii crescute natural, fara conservanti si aditivi.

Daca doriti muraturi, bulion, castraveti in otet si zacusca de vinete fara conservanti va invit sa aruncati un ochi pe site-ul cosuldelegume.ro.

 

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s